Přejít na obsah

Sláva

Členové_50
  • Příspěvky

    59
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Laco, ChW, Orient

Návštěvy profilu

581 zobrazení profilu

Sláva's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Sláva

    Tissot PRX

    Na koscomu a v hodinářství Bechyně už se dají (před)objednat za 18 tisíc a nějaké drobné. Tak jsem zvědav, kdo se tu pochlubí jako první.
  2. Sláva

    Tissot PRX

    Jsem rád, že se potvrdilo to provedení cifru u té varianty s automatem. Ty modré vypadají takhle z fotek parádně. Otázka je, jak budou působit naživo. Ale výhodou je, že Tissot je poměrně rozšířená značka v hodinářstvích i v menších městech, takže je u nás snad někde okouknu i naživo. Jinak souhlasím, že PRX mohlo být vynecháno.
  3. Perfektní, díky za info. Já dřív nosil gumu na mých prvních Timexech a docela mi to vyhovovalo. V zimě to na rozdíl od tahu nestudí a v létě se s tím zas mohlo v pohodě do vody. Od Buckle & Crown mám ten jejich chevronový pásek a trochu mě zklamala jeho odolnost, co se týká barev. Na podzim jsem ho nosil neustále a při mytí rukou se mi za něj dostalo trochu zpěněného mýdla a danou oblast to vyšisovalo.. Tak přemýšlím o nějaké další alternativě.
  4. Tohle barevné kombo je fakt parádní. Za mě rozhodně to nejlepší, co u Super Compressorů je a uměl bych si je představit i místo C 65 trident v manuálu, které teď mám jako EDC. (y)
  5. Tak zkusím znovu, protože můj dotaz trochu zapadl v rámci clo-dph smršti... Jaké máte osobní zkušenosti s ChW Hybrid rubber strapem, potažmo Tropic rubber strapem? Případně měl jste někdo oba? Na oficiální stránce není moc fotek, ani informací. Např. jaký je mezi nimi rozdíl. Předem díky.
  6. Haha, to jsi uhodl. Neprodám. Ale mám v prodejní sekce nějaké hodinky, tak kdybys chtěl, tak ty ti klidně prodám. Jinak uvažuji, že bych kromě tahu a chevronového strapu od Crown & Buckle pořídil ještě jeden gumový. Jaké máte zkušenosti s ChW Hybrid rubber strapem, potažmo Tropic rubber strapem? Ten tropic je nějaká novější, tenčí verze?
  7. Jo, na tom tahu vypadají parádně. Na loňském letním salu byly na výběr na tahu, anebo s řemením. Vzal jsem tah a nelituji.
  8. Ty byly opravdu luxusní! Taky se hned na FB skupině strhla diskuze co to je zač a proč to není v běžné nabídce.. Tady aspoň převzaté foto pro ty, co si je nestihli ani prohlédnout.
  9. Perfektní komunikace a platba dorazila téměř obratem. Za mě naprostá spokojenost a mohu Bohouše s čistým svědomím doporučit.
  10. 42mm na 16,5 ruku bude už asi hodně. Já mám obvod 17,5 (tvar ruky alá lovečák) a řekl bych, že 42 je pro mě tak akorát hraniční velikost a to naštěstí i díky tvaru ruky.
  11. Já to měl stejně jak MacBaren. Já je teda vzal hned na začátku akce, páč jsem si říkal, že to zas bude všechno hned pryč. A pak tam ty modré visely týden, dva, tři.. Takže jsem mohl v klidu počkat, až se tam vyskytnou i ty černé, což se pak taky stalo, ale tou dobou už byly modré na cestě. No co už. Jinak jsem strap objednával na začátku srpna a dorazil mi dnes. Pošta to proclila za 2 pracovní dny. Takže to bylo na té horní hranici, kterou u C&B avizují (35 pracovních dní).
  12. Jo k bronzovkám bude podle mě sedět ještě o fous líp, než k ocelovým. A to i k C60.
  13. Jojo, přesně jak píše Robero. To černý kombo je taky parádní! Možná se mi ještě líbí i o fous víc, než to moje.
  14. Tak mi konečně dorazil strap z JůEsEj. Měl být "letní", aby se mi pod tahem nepotila ruka. Což už asi neklapne. Tak bude holt podzimní.
×
×
  • Vytvořit...