Přejít na obsah

giallo

Členové_50
  • Příspěvky

    54
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli giallo

  • Datum narození 10.10.1971

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Bydlí
    Brno

Návštěvy profilu

3 226 zobrazení profilu

giallo's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Já mám psy (respektive feny) pracovní: NDO - Německý drátosrstý ohař a BRT - borderteriér Jedna pracuje na honech na drobnou a druhou mám na norování a na naháňky na prasata. A srnčí nebo vysokou dohledají obě. Prostě myslivec bez psa je poloviční myslivec
  2. Takže to budou hodinky partyzána od Dukly s historickou hodnotou
  3. Já mám teď doma třítýdenní dvojčata a chápu, že někdo nemůže spát ... Jinak upřímnou soustrast. Bohužel to fakt asi už nikdy neuvidíš - pokud všechno vybrali za 5 min, tak to byli profíci a Ti to asi nebodou prodávat v místní zastavárně
  4. Tak tohle téma jsem nějak přehlídl - i když nevím, jak je to možný Já jsem taky koňakovej, ale protože tvrdej moc nepiju (vzhledem k tomu, že jsem z jižní Moravy jsem spíš na víno), tak se k němu dostanu jen příležitostně. Ale mám odzkoušeno, že to je snad jediný tvrdý alkohol, který mi v kombinaci s vínem (i když vím, že je to semozřejmě pras.čina, tak jednou za čas po dobrém vínku k tomu dojde) nezpůsobí sníženou volnost Nepovažuji se za žádného velkého znalce (buď mi chutná nebo ne - ostatně jako u vína), ale mám rád občasné nedělní chvilky u odpolední kávy se sklenkou koňaku (jako zapřísáhlý nekuřák však bez doutníku). Člověk se v dnešní uspěchané době musí umět i zastavit a nekoukat pořád na ty svoje poklady na ruce a prostě nedělat NIC! Nemám zrovna doma žádnou flašku za 5litrů, ale v baru mi stojí Hennessy VSOP, Remy Martin VS, Claude Chatelier XO, arménský Prince D´Arignac VS, Prince Hubert de Polignac, Meukow VSOP a 5* a 7* Metaxu. Samozřejmě ne všechno je otevřené, protože zas tak moc nechlastám a otevřenej koňak se má do měsíce vypít - což samozřejmě většinou nestihnu. Zrovna je v likvidaci Hennessy a Metaxa.
  5. Tak pod tohle se můžu taky podepsat. Telefonovat se nemá (samopokuta v podobě handsfree je výbornej nápad), na buzeraci těch policajtů se vykašli, jak píše Radim, kdyby něco měli, tak Ti dají flastra na místě. Chtěli akorát dělat machry.
  6. Já bych chtěl taky nějaký levný skeletony. Až Ti přijdou, dej sem nějaký to foto. Který máš objednaný?
  7. No já myslím, že to sice nebude 1.A kvalita, ale vzpomeňte jak tu někdo rozpitvával Pateky za 5 dolarů a smekal před těma, kteří to sestavovali.
  8. giallo

    Kapesní IWC

    Chlapi, nevíte kde by mohly být k sehnání originál IWC ručky ? Jak jsem to tu pročítal, tak asi mechano, kterého budu obtěžovat v případě když mi neporadíte...
  9. Máte někdo nějaké další info k nápadu té sbírky? Bylo by škoda, kdyby to zapadlo.
  10. Tak jsem to celé pročetl - a jsem velmi na rozpacích Uvažuju (nebo uvažoval?) jsem o koupi Omeg. Věděl jsem, že u Hanáka to určitě nebude, už než jsem to tu přečetl. ALE zajímalo by mě, jestli někdo z přítomných napsal do Omegy a popsal situaci A HLAVNĚ - co mu z Omegy odpověděli. Protože jestli je to Omeze jedno, jak jim servisujou hodinky (za ne úplně malý prachy) někde v Čekistánu - tak snad ty Omegy ani nechci. A Hamiltony snad už vůbec ne.
  11. giallo

    Kapesní IWC

    Tak ta minutová je sice asi z jiných hodinek, ale třeba se dá někde sehnat origoš.
  12. Tak jsem se náhodou a řízením osudu dostal k IWC - dali mi je darem Ciferník sice nic moc - opravovanej na 4 a 7, ale strojek vypadá jako by ho vyrobili včera - doufám, že to není Čína Krásně hlasitě tikají, ručičky sladěné s ciferníkem - elagance sama ... Podle čísla strojku a pláště (jestli to není fejk ) někde kolem 1923-24. Sice nevím, jako to může mít cenu (někdo tu prodával nedávno něco podobnýho kolem 3tis.), ale je mi to v podstatě jedno. No ale uznejte - fungující pěkný 85letý hodinky - a ještě k tomu z Schaffhausenu - tomu se nedá čelit Spíš jestli mi poradíte, kde (a jestli vůbec) se dá opravit nebo sehnat novej ciferník - kolik to "by voko" může stát. Jenom rychlý foto takovým malým krámem na focení - stojí to za houby, ale pochlubit se musím ;o)
  13. Gratuluji k vítězství ! Jako doktor medicíny se důrazně přikláním k tomu obejít všechny nadace, ředitele, náměstky apod. a jít přímo s nějakým konrétním darem za konkrétním člověkem z praxe, kterého někdo dobře znáte (hodiny pro děti či canisterapeutickej pes Chrono - výbornej nápad). Pokud by šlo o peněžní dar - tak se zeptat co by které konkrétní pracoviště, které vyberete, potřebovalo. Ale tady doporučuji také postup "zespodu". Ti nahoře většinou nemají odpovídající kritéria výběru a většinou nejen proto, že pacienta či klienta několik let neviděli Ale celkově vzato jsem rozhodně pro.
  14. Gratuluji k dobytí hradu - teď už jen se dostat ven P.S.: "Manželství je jako dobývaný hrad - kdo je před hradbami, chce dovnitř a kdo je uvnitř, chce ven." P.P.S: Vzhledem k takovým vymoženostem, jako jsou děti, společné jmění manželů, hypotéky atd. je lepší asi v hradu zůstat.... Optimismus je nedostatek informací jak říkáme my - dobře informovaní optimisté
  15. Konečně vyvážená strava - rostlinná i živočišná bílkovina "all in one".
×
×
  • Vytvořit...