Přejít na obsah

Michael Psy

Členové_50
  • Příspěvky

    77
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Michael Psy

  • Datum narození 22.11.1991

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Doma, Kolej
  • Fanoušek značky
    ! Dej přednost v jízdě !

Michael Psy's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Měním skoro každý den. Je nuda koukat na stejné hodinky každý den, nebo si nedoladit hodinky k oblečení. Nekolikrat za den moc smysl nedává. Ale klidně to zkus sám, to by mi nebavilo.
  2. Siwi ať si každý nosí hodinky jak se mu líbí a na cem se mu líbí. Ja jsem dle anglických diskuzních fór "strap whore" a u sousedů "armbandhure". Měním někdy každý den, málo kdy vydrží hodinky na něčem déle jak 3 -4 dny.
  3. Motivační Kamarád dostal jako dárek k narozeninám.Přesnost po měsíci -3,2s/d. Je velmi spokojený. Za další měsíc, dva mu je seřídím jako svoje ocean 42, kdy eta 2824 elaboré stabilně +0,2s/d Když jsem mohl porovnat 42vs39 vedle sehe, 39 jsou líbivější a mají o level lepší lumi (bwg9). Prace s lunetou ale o level lepší na 42 díky rozměru a matové povrchovce a 42 měly menší vůli chodu lunety. Osobně bych šel do 39 jsou designově opravdu velmi povedené.
  4. Milerád přenechám slečnu k dispozici členům fora. Nejsem lakomec, rád se podělím.
  5. TUG kanál znám tak 2 roky, ale dávám přednost vyšší kvalitě obsahu a inteligentnějšímu projevu archieluxury kanálu Krom toho youtune je plný parádních "hodino" kanálů. Angličtina, němčina, italština, francouzština, na výběr je toho hodně.
  6. Michael Psy

    Seiko SKX 007/009

    beeman : pěkný decentní mod , safír, modrý AR a ta SS vložka lunety. Tu jsem ještě tuším neviděl a to jsem už vložku lunety měnil a tak mám něco "nakoukáno". Vypadá to fakt dobře.
  7. Pro mě jsou novinkou i tyto starší, na které jsem na foru nikde nenarazil.
  8. Michael Psy

    Kde koupit seika

    V čr nikde origo na oysteru . Zahraničí např. https://www.longislandwatch.com/Seiko_SKX007_Divers_Automatic_Watch_p/skx007-so.htm Oyster tah je ze strapcode
  9. Radku ta guma je guma, nebo silikon? Případně odkaz odkud koupit ? Líbí se mi ten jemný waffel vzor. Dal bych to klidně i na seiko potáptky
  10. Ahoj Pancharte Jsou to standart 42mm steiny, ty co mi jen leží v krabičce, vzal jsem je dnes na milost
  11. Ludwajs : sedí dobře Tak ať fungují dlouho a přesně.
×
×
  • Vytvořit...