Přejít na obsah

Marcelus

Členové
  • Příspěvky

    20
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Tag Heuer

Marcelus's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. sice to tady vidím u velký části členů, ale já jsem původně chtěl kupovat max. Tissoty a ještě bez chronografu a Heuery v automatu a s chronografem byl můj sen, tudíž pokud bych původně koupil ty Tissoty, nebo něco podobnýho jako Steinharty atd. tak by to tak možná šlo než bych se dopracoval k těm Heuerům - -ale nikdy neříkám nikdy..., i když mám bohužel poměrně hodně nákladnejch koníčků, jako jsou žena, děti, hypotéka, auta, motorka, sporty atd. atd..., než abych mohl v blízký době pomejšlet na jiný hodinky :-)
  2. díky moc-fotograf fakt nejsem, toho jsem si vědom, ale tyhle fotky se fakt moc nepovedly a když už zase nějaká vypadala líp, tak měla velkou velikost :-), díky moc za pochvaly, z hodinek jsem po tejdnu stejně nadšenej, jako když jsem je dostal do ruky, ty už ode mně nepujdou:-)
  3. Ahoj, koupil jsem Tag Heuer 162.006, chronograf, automatic, rok cca. 1992 a hledám nějakého schopného a ochotného hodináře, nejlíp v okolí Pardubic nebo Hradce Králové, který by byl ochotný se na ně podívat. Jelikož nevím, kdo, kdy naposled na nich dělal jakýkoliv servis, chtěl bych, aby se na ně někdo podíval, jestli je potřeba tam nějaký servis provést, případně bych je chtěl nechat přetěsnit, pokud to bude možné. Předem díky za nějaký kontakt.
  4. Tak se musím pochlubit-původně jsem vybíral Tissoty, chtěl jsem automaty a kdyby byly i chronografy tak bych byl rád ale netrval jsem na tom. Na to že bych mohl mít heuery automaty a chronografy, jsem ani vzhledem ke svým finančním možnostem ani nemyslel, ale od pátku jsem hrdým majitelem těchto, zde nabízených hodinek, čímž jsem si splnil svůj sen :-) Jsou to moje už druhý heuery - první jsem dostal od táty (heuer incabloc, made in France, manuální nátah, rok cca.1982),táta je kupoval v roce 83 v klenotách za cca. 3300,-kč :-) ty už nenosím, mám je schovaný v boxu s hodinkama. Tyhle moje nový Heuery se mi fakt moc líběj, tak myslim že mám na hodně dlouho pokoj a hodlám je nosit na denní nošení, tak doufám že vydržej. Dopředu se omlouvám za kvalitu fotky-se svým telefonem, to holt asi líp nenafotím, tudíž v koncovce líp vypadaj fotky z předešlého inzerátu: http://forum.chronom...?hl=+tag +heuer
  5. Tak se musím pochlubit-původně jsem vybíral Tissoty, chtěl jsem automaty a kdyby byly i chronografy tak bych byl rád ale netrval jsem na tom. Na to že bych mohl mít heuery automaty a chronografy, jsem ani vzhledem ke svým finančním možnostem ani nemyslel, ale od včerejška jsem hrdým majitelem těchto výše nabízených hodinek, čímž jsem si splnil svůj sen :-) Jsou to moje už druhý heuery - první jsem dostal od táty (heuer incabloc, made in France, manuální nátah, rok cca.1982),táta je kupoval v roce 83 v klenotách za cca. 3300,-kč :-) ty už nenosím, mám je schovaný v boxu s hodinkama. Tyhle moje nový Heuery se mi fakt moc líběj, tak myslim že mám na hodně dlouho pokoj a hodlám je nosit na denní nošení, tak doufám že vydržej.
  6. jestli se můžu zeptat, co říkáte na tenhle inzerát z Ebaye? http://www.ebay.com/itm/Tissot-Le-Locle-Automatic-T41-1-483-52-Mens-Watch-/181849411800?hash=item2a5711d0d8:g:0W4AAOSwuzRXfx86 dotyčný prodejce prodává pouze hodinky, zato od dieselů až po omegy a heuery, tak nevím co si o tom komplexně myslet, je mi jasný že singapore není asi nejlepší destinace na koupi hodinek, ale na druhou stranu je prodejce označen jako Top rated Seller a hodnocení má 100%. Máte za to, že by to mělo být bez problémů, nebo byste originalitě nevěřili za 8.500,-kč i s dopravou mi to přijde hodně dobrý.
  7. díky moc - škoda, ty by se mi moc líbily a za takovouhle cenu :-(
  8. ahoj, chci se zeptat, jestli někdo poradí? našel jsem zde v inzerci tyhle heuery, které se mi líbí a poslal jsem v sobotu dotaz na prodávajícího, zda jsou ještě na prodej, ale zatím mi neodpověděl, i když byl včera přihlášen. Prodej uzavřen nevidím-pouze je tam z před dvaceti dnů uvedena rezervace. Zajímalo mne ještě z jakého roku jsou tyto hodinky - nemáte někdo prosím tušení? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/105805-oris-williams-f1-tag-heuer-2000-chrono/?hl=%2Btag+%2Bheuer díky za odpovědi.
  9. děkuju všem za reakce, prodejce jsem se ptal-prý jsou kupované 2006 nebo 2007, mrkne do papírů, poškrábané prý nejsou - i když mě z těch fotek taky přijde ta luneta doškrábaná, jak kdyby s tím zatloukal hřebíky..., o limitovanou edici mi ani nešlo a nekupuju je kvůli tomu, naopak klidně bych radši koupil bez LE ale novější, ještě jednou díky moc za rekace
  10. ahoj, docela se mi líbí tyhle automaty od Tissotu a jsou za slušnou cenu. První otázka je, jestli někdo víte, jaký v tom je strojek -nikde jsem nenašel, další otázka, jestli správně dedukuju, že když jsou k 150. výročí Tissotu, tak jsou pravděpodobně 14 let používaný. Teď ta nejhlavnější otázka, pokud tomu tak je, jsou ještě takhle starý hodinky vhodný ke každodenímu nošení? Předem díky moc za jakýkoliv odpovědi. http://aukro.cz/tissot-le-locle-automatic-t41-1-483-52-limited-ed-i6821670573.html
  11. ahoj, dovedete někdo identifikovat tyhle hodinky? Nebo to nelze, jelikož to je v podstatě špatná kopie těch výše uvedených, co jsem chtěl? V detailech se liší(jiný nápis, jiné budíky-nedávající mně význam, průhled na spodku na jiném místě...), Ze zvědavosti se ptám, i když výsledek pravděpodobně znám, když v dalším inzerátu pán prodává stoporocentně pravé Maurice Lacroix za 2.900,-kč... https://obleceni.bazos.cz/inzerat/74608166/Hodinky-Tissot.php
  12. můžu se ještě zeptat odobrníků možná trochu jako trouba? Jak je to s firmou Steinhart? Vidím na nich nápisy Swiss made, ale zde jsou zařazeny v německých hodinkách? Je to tak, že firma může používat toto označení protože používá většinu dílů ze Švýcarska, nebo se jen německá firma časem přestěhovala do Švýcarska a je z toho švýcarská firma? Omlouvám se, jestli to tady je někde popsáno ale já jsem to nenašel. Díky moc za odpověď.
  13. ok-proto se na to ptám a opravdu velmi děkuji za Vaše odborné příspěvky, po jejichž přečtení si je za tuto cenu 7.000,-kč nekoupím i kdyby byly pravé. Jsem laik a rád si nechám poradit od někoho, kdo tomu rozumí a má nějaké zkušenosti. Oblíbenost značky je subjektivní záležitost, ale vše ostatní, co píšete, jsou čistě objektivní, záporné posouzení dané věci. Reálně jsem je našel nové, mám dojem za 17.900,-kč v ČR, v hodinářství. Tedy opravdu raději budu vybírat něco jiného.
  14. hele já se Vás jenom ještě zeptám na jednu věc a doufám že tady tím nikoho nenaštvu, i když jsem si vědom 100% rad od fundovaných lidí, že je vůbec kupovat nemám. Kolik si myslíte (jenom nástřel - cca.), jakou mají teoreticky cenu takto v tomto stavu bez potvrzení pravosti a jakékoliv dokumentace. Z mého hlediska mají cenu, přesně takovou, aby mě to poté nemrzelo, až se s nimi něco stane, tedy po přečtení Vašich příspěvků, cca. do čtyř tisíc, nebo dle Vás opravdu ani při potvrzení pravosti to za risk nestojí a ani tuto cenu nemají?
  15. Riskovat originalitu a stav se mi chce maximálně u těchle chronografů, na který jinak nemám, ale vzhledem k tomu, že na chronografech netrvám a vzhledem ke strojku, který jsi mi schválil -2824 mi jako favoriti zůstávají ty PR50 automatic, který za tuto cenu budu kupovat nový se zárukou, zatím díky moc za rady
×
×
  • Vytvořit...