Přejít na obsah

jschmid

Členové_50
  • Příspěvky

    101
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele jschmid

  1. Náhodou, manža si čvachtal.
  2. A když je to fakt hodně a nic jiného nezabere, dá se použít hydroxid sodný. Teflon by to měl přežít bez úhony. Bacha ale na hliníkové části.
  3. Dnes mě opravdu potěšilo, že Vodafone konečně spustil službu One number, takže můžu mít stejné číslo v telefonu, tabletu i hodinkách. Nemusím řešit data v tabletu přes hotspot. Ale že to trvalo.
  4. Ten telefon je hliníkový s titanovou vrstvou pouze po obvodu, kde je vidět. Titan je k hliníku "připojen" nějakou revoluční metodou. Takto jsem to alespoň pochopil z včerejší prezentace. Čas 1:00:10 zde:
  5. Ahoj, mám dotaz na místní znalce. Koupil jsem krabičku doutníčků Cohiba CLUB 10. "Pečeť" na spodní straně krabičky byla rozříznuta a na krabičce jsou vidět stopy po rozříznutí. Pečeť jsem napsal do úvozovek proto, že to není samostatná nálepka, ale papír pečetě je součástí krabičky. Tzn. musí se zalepit až po naplnění. Druhá varianta je, že se vyrobí a zalepí krabička a při plnění se musí rozříznout. To se mi ale zdá jako nesmysl. Moje otázka zní, jestli je to normální. Máte někdo podobné zkušenosti? Kolek byl v pořádku neporušený a celá krabička ještě zabalená v celofánu. Koupeno v Don Pealo. Děkuju
  6. Tohle mě nedávno pobavilo v Ostravě.
  7. Dnes pizza podle tohoto receptu. Nejlepší pizza, co jsem v obyčejné troubě udělal.
  8. Takový pěkný ptáček a ty ho sežereš?
  9. Já to piju každý den, normálně dva vodíky s jedním kyslíkem. Maká to perfektně.
  10. Na Netflixu: https://www.csfd.cz/film/675173-gentlemani/prehled/ https://www.csfd.cz/film/651342-na-noze/prehled/
  11. Ahoj, letos už by to mělo jít : https://www.coralenergy.hr/en/services/recent-news/2021/enjoy-the-benefits-of-euroshell-card/ I podle informací a recenzí na jednotlivých čerpačkách. Osobní zkušenost budu mít až za týden
  12. Byli jsme v květnu, neměl jsem z toho dobrý pocit, ale na finále se nestane vůbec nic.
  13. Všichni buďte zlatíčka, ne hajzlové, zmrdi Fakt. Aneb interpunkce je důležitá i při vandalismu
  14. Jo, přechod z Androidu je peklo. V nastavení - zpřístupnění - dotyk se dá odškrtnout možnost Klepnutí pro probuzení, takže se nebude displej zapínat v kapse a tím pádem ani svítilna.
  15. Vikend u konce a pizzy nikde Testo vlastni, za chvili jde do pece/grilu.
×
×
  • Vytvořit...