Přejít na obsah

cannondale

Členové_50
  • Příspěvky

    66
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

cannondale's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. cannondale

    Majitéle SOH

    Tvrdší je, to můžu potvrdit, ale zase si myslím, že naopak hodně vydrží. Jak sem psal, nosím ji cca rok a pořád je jak nová. Zatím vůbec nepozoruji známky jakéhokoliv opotřebení, ani prošití se nijak netrhá...
  2. cannondale

    Majitéle SOH

    Původně guma bez nápisu a s trnovkou, překlápěčka se mi nějak nelíbila. Teď na kůži a tak se mi líbí nejvíc. Mám origo kůži a musím říct, že vypadá dobře a po cca roce nošení stále v perfektním stavu. Takže kvalita a spokojenost.
  3. cannondale

    Majitéle SOH

    Taky se přidám k majitelům SOH.
  4. Gratulace! Taky jedny vlastním. Mám je na origo. černé kůži s prošitím, což pro mě v této kombinaci momentálně nejhezčí. Ať dlouho slouží!!!
  5. Já bych se toho nebál. Nesolventní jednání by byla sebevražda a to dle historii obchodu určitě nehrozí...
  6. ORIS jsem vlastnil více jak 4 roky, konkrétně "Divers date tt1" a mohu říct, že za tu cenu udělaly mnoho muziky. Spolehlivost, přesnost chodu...takže já za sebe doporučím určitě doporučím tyto.
  7. Vše je sázka na jistotu. Zrovna mi taky nastává období obměny. Jen za sebe vím, že čím delší čas na výběr, tím je to těžší a těžší...:-)
  8. Všem děkuji za názory a vaše postřehy!Každopádně klidním emoce a nakonec jsem se rozhodl touto cestou nejít. Již vlastním Omega i Breitling a kupovat si zase jedny nebo druhé momentálně nebudu. Zkusím jít zase o level dál. Vždy jsem chtěl IWC tak se po nějakých podívám, poslední dobou mě také láká Rolex, tak uvidíme :-)
  9. No jo, něco na tom bude se neptat :-) Zase není nad to se nechat s ostatními poradit, mnohdy pak narazíte nebo zjistíte informace, které nakonec rozhodnou! Taky kde koupit...narazil jsem tak na jednoho AD v Německu a má vždy celkem příjemné ceny...rozhodně lepší než v tuzemsku.
  10. Po dalším dni rozmýšlení mě to více táhne k Breitlingu. Ale taky z toho začínám mít plnou hlavu a možná to nechám na chvilku být a dám si odstup a za měsíc se k nim vrátím a co mě víc chytne, to pak koupím. Přiznám se, že teď už jsem se do toho fakt zamotal :-)
  11. OK. Jasně. Poznámka ke značkám byla jen na základě předchozích názorů.
  12. No, tak zatím to tady vypadá jednoznačně pro Omega. Vzhledem k tomu, co model nabízí, asi máte pravdu. Nicméně z pohledu značky, jak tu bylo také zmíněno mi příjde výše Breitling. Nedávno, když jsem se byl na ně díval u AD mi jejich prodejce, naopak vychvaloval Omegu (více in-house kalibrů, nový master co-axial, atd.), že prý Breitlingu utíkají a jsou na tom značkou už jinde...já si to právě až tak nemyslím.
  13. Foto jsem sem dával pouze ilustrační. Pro ukázku toho, o které modely mi jde.
  14. Omega je super, o tom žádná, ale zdá se mi, že je má celkem dost lidí. Nechci je nazvat zrovna "komerční"...zase keramická luneta, co-axial, propracovanost tahu,... Colty zase jen tak někdo nemá (možná alespoň prozatím :-) )...a na ruce vypadají daleko lépe než ve skutečnosti, fakt krásné! Pro oba modely hovoří to, že nemají tak vysoká pouzdra, což je obrovská výhoda a o komfortu nošení ani nemluvě. Možná pro doplnění, hledám je jako víkendové hodinky, lyže, dovolená, apod... No, tak já stále nevím...
×
×
  • Vytvořit...