Přejít na obsah

radek_0303

Členové_50
  • Příspěvky

    165
  • Registrace

  • Přítomen

radek_0303's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. To on ten autor toho příspěvku nemohl požádat moderátory o smazání sám, když pochopil (podle tebe) co si zavařil? Ty jsi takový spravedlivý a vševědoucí Mirek Dušín, nebo spíš Julda Fulda, že jo? A ochránce slaboduchých, kteří nevědí co činí a co píší a pak litují co napsali. Ještě že jsi to vzal do svých rukou a zachránil jej před vyhazovem... Tebe bych chtěl za kámoše.
  2. Kam na ty rozumy chodíš? Běžná LCD - jas 500cd/m2, běžná plazma 1500cd/m2, kontrast LCD 80 000:1, plazma 1 000 000:1. Mám doma LCD i plazmu - porovnáním při stejně nastaveném jasu na 50% je rozdíl ve prospěch plazmy NEBETYČNÝ. V obchodech používají fintu - stáhnou jas u plazmy, vytáhnou jej u LCD a při porovnávání nevidíš na první pohled rozdíl. Takže - vem si technické údaje LCD a plazmy a porovnej si je a pak piš rady.
  3. Ty Trubky vypadají jako zmenšený nástěnný hodiny z IKEA.
  4. Ono se tezko neco doporucuje, kazdy ma svoje pro a proti, jen co bych NEDOPORUCOVAL - Samsung Omnia, ma v sobe vsechno mozny, ale k praci se nehodi, radeji pouzivam Nokii E51 - krome vydrze nema celkem chybu. Omnia - TomTom je nepouzitelny, nebot je zazrak, kdy se Omnia po pul hodine vubec chytne signalu. Navic kdyz se zapne navigace, telefon se zacne zahrivat jak blbej a baterie je rychle vybita. Takze na navigaci mam ted radeji GO920 a je po problemu. Zkusil bych HTC. Ale ono to chce, pokud je to mozne, kdyz uz si vyberes, pujcit, vyzkouset, pak koupit.
  5. Datum je na tech hodinkach normalni. Hnusny nejsou, ale jen skaredy. Za me .
  6. Jo, to byl omyl, jde to smazat? Edit: smazal jsem obrazek v Reply
  7. Nejak me ty Rado neberou, nejsou spatny k obleku, ale jinak nic, nuda.
  8. U těch bulharů se mi nezdá to uchycení tahu - nevím jak je to vyřešeno při výměně za neorigo tah, ty plechy by mě tam vadily. S těma Airmanama 4 ručkovýma, na oběh hodinovky za 12h bych si určitě zvyknul, ale i tak si myslím, že by nebylo na škodu, kdyby prostě ciferník oběhly za 24h. No a ty indexy pro odečet hodin by mohly zůstat - pro odečet minut. Ale nic proti tomu jak to je, samo, kdo to chce jinak, může si koupit ty tříručky, třeba. A cigi, nevíš jestli dělají Glyciny GMT s 24h oběhem hodinovky? Když dělají tříručky, tak by mohly být i ty čtyřručky, myslím.
  9. Jsou to asi Bvlgari. Cena trochu přesahuje ty Glycine Airman 18. Tak asi 5x. Nebo se mejlím? Jinak - to je jako porovnávat brambory s hruškama. Já bych tedy jednoznačně ty Glycine. Ale ne GMT, pokud by nebyly opravdický 24h.
  10. Ty fotky byly opravdu velký, ale, pokud to moderátor může zmenšit bez kecání okolo, tak proč to neudělá? Edit: Jo, abych nezapomněl, ty hodinky se mi líbí dost.
  11. Cigi, hodinky jsou super. Koukám po nich. Mě ale na nich osobně s.re jedna věc a tou věcí je 24h ciferník a jen 12h oběh hodinovky. Podle mě, když už je ciferník 24h, tak by měly být hodinky čistokrevné 24 hodinovky. Jinak to je slátanina, sorry. Nevím proč by měla ta hlavní hodinovka ukazovat něco, čemu logika věci odporuje - např. ukazuje na 12h, a ono je jen 6. Já bych raději vzal ty tříručkové, ty, které pokud ukazují 12h, tak je opravdu 12. A ne 6h. Víš o čem je řeč, doufám. Jinak, možná ráno až vystřízlivím to budu chtít smazat, ale to už bude pozdě, žejo? Off topic: P.S. Mě osobně nejvíc s.rou ty příspěvky typu - hezký, bomba, gratulace, ale bez dalšího názoru (nemyslím ty reakce doplněné super fotkou reagující k věci), raděj ať ten názor je k chlubícímu se zlej, nebo nějak doplňující, nebo nějak svůj, ne jen obdivné výkřiky, ty by mě teda s.aly víc něž vlastní názor, i kdyby by byl třeba jinej než očekáváná pochvala. Jinak - cigi, vždy se těším na tvoje reakce, opravdu. Doufám že to budeš brát s rezervou. R.
  12. Ty Junkersy nee. Pokud chceš podobný ciferník, ale o hodně lepší hodinky, tak tyhle Steinharty: http://chronoshop.cz/katalog/hodinky-Stein...automatik-black P.S. Podle mě, když B-Uhr, tak bez datumovky.
  13. Všechny číslice i indexy jsou zaoblený, fakt ty ostrý rohy díry datumovky tam nepasují, přitom možná stačilo ty rohy (kouty) mírně zakulatit. Ale jinak nemaj chybu.
×
×
  • Vytvořit...