Přejít na obsah

Ilumidam

Členové
  • Příspěvky

    10
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Ilumidam

  • Datum narození 4.12.1996

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Omega, JLC, A. Lange & Söhne

Ilumidam's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Já se stavím za Ronina, podnik se mi líbí. Jdu tam hlavně kvůli hodinkám, 10 kousků si nedám, to bych je možná musel prodat. Podnik s odděleným prostorem je super, ne kvůli tomu, že bych se bál velké hodinkové loupeže, ale máme to tam pro sebe, všichni stejný chronomagoři.
  2. Ani jsem tak nemyslel, že my by jsme si navzájem kradli hodinky. Spíš, že se může nachomejtnout někdo kdo v podniku je, ani nemusí sedět doma za kompem a čekat až se tu domluvíme na srazu. Myšlenka srazů v soukromé místnosti se mi vždycky líbila, je to i dobrá příležitost, mě osobně by se líbilo kdyby se jednou za čas mohl na sraz pozvat někdo třeba od nějakého dealera a dotáhnout pár kousků na ukázku. Myslím si, že 20-30 milovníků hodinek jsou pěkná příležitost pro ně třeba utrhnout nějakej obchod a pro nás příležitost vidět ještě víc hodinek a třeba se dozvědět něco víc. Ovšem nikdo se nebude hnát s kufrem plným novejch kousků do ?polouzavřeného salónku?. Za navrhování ?omezení? se teda omlouvám, jak říkáš jsem ještě mladej a asi to mám v krvi kvůli zaměření studia, nesnažím se tu nikomu nic vnutit, jen třeba mě by to přišlo fajn.
  3. Ja si myslím, že všechno zlý je pro něco dobrý, ano odehrály se tu zajímavé věci, zase není na škodu zamyslet se nad zabezpečením srazů a v budoucnu třeba přejít kompletně do nějakého podniku, kde budeme mít úplně uzavřený prostor. Bude to nejen lepší co se týče bezpečnosti, ale i co se týče hluku a dalších vlivů od ostatních hostů.
  4. Tak super, že to byl jen jiný hrníček.
  5. Taky už bych se rád přidal, ale zatím 50%, mám kolem toho data ještě nějaký povinnosti. Prosím o dopsání, díky.
  6. Ty Ultramany jsou prostě dokonalý. Obzvlášť bych si je cenil jako svoje druhý, prostě víkendovky, ale asi bych se neudržel a nosil je furt.
  7. Asi jsem to přehnal s občankama, ale ty jmenovky a předem udělaný seznam, který není veřejný všem, by fungoval dobře, si myslím. Možná i nováčci by se míň styděli.
  8. Jsem tu už dlouho tichej pozorovatel, protože nejsem tady na fóru moc aktivní, tak se na srazy bojim chodit. Hodně sleduju zahraniční aktivitu a líbí se mi co dělají třeba skupiny okolo RedBar. Chce to uzavřeny salonek a pak stačí zprovoznit jen jednoduchou stránku přes kterou se přihlašují lidi e-mailem a zadají své jméno a nějaké další údaje. Pak se večer na srazu jen vezme seznam a do prostoru se pouští lidi dle seznamu, prostě ukážou občanku. Rychlý a podle mě i jednoduchý.
  9. Moc pěkná trojice Automatické Speedmastery nejsou můj vkus, ale nedávno jsem je viděl ve žluté a teď tyhle červené a možná se to mění. Na casual by to mohlo být zajímavé. Já bych ke svejm Moonwatchům přidal ještě Speedmastery 1957 Trilogy a Globemastery v modré, s tím bych si vystačil na dlouho.
  10. Jako svůj vůbec první příspěvek sem na fórum sice dávám trochu starší fotku, ale za tyhle odlesky měkkého světla je fak miluju. Dneska je mám i se stejným páskem. Moonwatche na béžovém NATO pásku.
×
×
  • Vytvořit...