Přejít na obsah

lukefree

Členové
  • Příspěvky

    14
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Prim; Omega; Tag Heuer;

Návštěvy profilu

679 zobrazení profilu

lukefree's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Dobrý den, prosím o radu. Mám možnost od známého koupit Tag Heuer Monaco "Gulf " Limited edition jednás se o kompletní balení. Jsou z limitky o 4000ks z roku 2008. Kolik bych mu měl za hodinky nabídnou, aby to bylo adekvátní a reálné.Děkuji předem za pomoc.
  2. Vše v pořádku, rychlá domluva a bleskové odeslání, skvěle zabaleno. Doporučuji.
  3. Původně jsem si myslel, že u těchto z aukra se jedná o ciferník z novodobých Diplomatů, ale dle informací z Eltonu, které jsem dostal když jsem renovoval své Diplomaty a dožadoval se modrého ciferníku(jako mají nové Diplomat 40C) jsem dostal informaci, že nový ciferník se dodává pouze černý nebo bílý pro tuto velikost, takže modrý by byl naprosto atypický i pro renovaci.
  4. Za mě doporučuji. Dobrá a rychlá komunikace, vše bez problémů. Díky za obchod.
  5. Diky za info, právě že o ně zájem mám, jen jsem nechtěl zase někomu naletět. Díky.
  6. Ahoj, měl bych dotaz. Je to nějáky bastl a nebo něco co jsem jen nikde nemohl najít? Díky. https://aukro.cz/prim-automatic-limitovana-edice-japan-6918023083
  7. JJ, přeně tak jak píšeš.
  8. Nebo radši ne, každopádně díky moc za rady ;0). Poputujou tam odkud přišly.
  9. Hmm, to vypadá že jsem se pěkně nachytal. Pro jistotu přidám ještě ty poslední, ale mám dojem že výsledek už znám.
  10. Druhé jsou tyto modré. Po otevření dýnka jsem zjistil že na strojku není ražení FORTIS.
  11. V tomto tématu bych chtěl požádat o pomoc při určení zda dané hodinky jsou originál Fortis a nebo fake z Indie. Postupně přidám fotografie tří hodinek. Všechny koupeny na aukru, pochopitelně dřív než jsem začal pročítat fórum a zjistil že se padělají i takové vintage hodinky. Prosím o Vaše názory. Díky Lukaš První jsou tyto zelené - vypadalo to že mají na ručkách lumi, ale nesvítí.
  12. Super přístup, hodiky pecka - odpovídají inzerátu, super jednání a rychlost zaslání.Balení na jedničku a pro jistotu ještě kontrola zda vše dorazlo v pořádku. Prostě super, všem doporučiji.
  13. Thomas v.Bayern: Díky. No stály dost, ale jsou nádherný, mám z nich velkou radost ;0)Samozřejmě to nebyly první které jsem koupil ;0(. První které jsem koupil byly: "000215 - Ing. Hněvsa a jeho zákazníci (originál 000215 nikdo neviděl, ale Ing. Hněvsa prodává novodobé klony)", protože sem prvně jako začátečník nakupoval a pak až si začal pročítat fórum.
  14. Hrdě se hlásím k číslu 002293 a prosím o připsání do seznamu.
×
×
  • Vytvořit...