Přejít na obsah

kenny63

Členové
  • Příspěvky

    29
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli kenny63

  • Datum narození 1.11.1963

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Plzeň,Praha,Ustí n/Labem
  • Fanoušek značky
    Motocross,Enduro,Hokej,Sushi a Thajské masaže

Návštěvy profilu

3 177 zobrazení profilu

kenny63's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Zdravím všechny, Chci si koupit nějaké pořádně velké hodinky a docela by se mne zamlouval tenhle styl.Bohužel nemám jinou fotku a nejsem zas takovej specialista, abych přišel na to, co je to zač za hodinky. Podaří se to tady někomu?? Za případné rozřešení nezkonsale děkuji.
  2. Já jsem si pořídil zde přes profíporadce :-))/ tímto mu i ještě teď děkuji/ hodinky http://www.guessky.cz/outletguess/eshop/18-1-NAUTICA/0/5/157-Hodinky-NAUTICA-N19509G-Chronograph ale byly dovezeny, takže byly levnější a i když už na denním nošení vytrpěly své, nicméně jsem s nima velice spokojen. Ale když je tady otevřené tohle téma, prosím o Váš názor poř.zkušenost...noo i když tady tyhle hodinky asi moc lidí mít nebude :-)) ale zkusím to.....prostě na hodinky http://www.tiphodinky.cz/katalog-hodinek/panske-hodinky-invicta-force-collection-2772.html jelikož po nich pokoukávám. Nevím ještě zda hnědé nebo bílé....mne se tedy více zamlouvají ty hnědé.. A zda je mám koupit u nás, nebo raději odněkud ze zahraničí./Každá kačka pro mne dobrá :-))/ Za info nezkonale děkuji.
  3. Zdravím vás , Nevím zda se vůbec tady lze zeptat na tyto hodinky,Sector Marine Dive Master R3253967015 jestli to není tady pro Vás póvl jelikož jsem zde nikde nic nenašel. Tak bych rád, kdyby jste mne někdo poradil, zda to má cenu se o ně zajímat, nebo v té cenové kategorii se podívat po něčem jiném, popř. že je něco lepšího, nebo pokud ano kde se dají sehnat nejlépe. Za info děkuji.
  4. Zdravím, čistě amatérské otázka,tak se nesmějte :-))...........proč jsou na jedněch hodinkách dva stejné časy???Nebo jdou ručičky naštelovat na jinej čas?To bych jakž takž chápal....tedy pak bych si ale musel pamatovat jakej že to čas platí tam kde jsem :-)))
  5. kenny63

    zastavuji se hodinky

    jsem zapoměl : Cena opravy 1.270,- kč . Je pravda, když bych pár zlaťáků přidal, tak bych mu koupil nové.....ale znáte to
  6. kenny63

    zastavuji se hodinky

    Jsem v hodinařině laik...tak tomu odpovídají níže uvedené řádky, tak prosím o prominutí některých výrazů jelikož tyto hodinky má můj tchán /zatím se projevuje jako fain chlap /tak co bych pro něj neudělal,ale v modrém provedení a je to u něj srdeční záležitost, tak onehdá byl smutnej, že se mu pozdí, zastavují atd.....no co bych pro něj neudělal....takže jsem v Plzni honil, kdo by se pustil do opravy....nooo moc se nikomu do toho nechtělo....prej raději ať koupím nové....popravdě z některých hodinářů a jejich jednání, bych je nejraději a vzal všem živnost !!! no nicméně jsem pak dostal doporučení a jeden starej pán se do nich pustil. Sice delší dobu jsem čekal než došly náhradní díly. Po 14 dnech byly opraveny, byly špatné nějaké ložiska či ci atd. vyčistil je atd..... Komentář hodináře byl, že více bohužel udělat nemůže.V každém případě hodinky šlapou a po 3 měsících se začalo projevovat to že za 15hodin se předejdou o 22 min.Tak uvidíme co dál...
  7. Zdravím, hodinky hezké,nicméně v tomto oboru neznalý, kolik je vlastně hodin...čtu to správně když je čtvrt na tři a 5 den v měsíci???....nebo jak se čtou tyto jednoručky??Děkuji.
  8. Nazdar lidičky, já tedy i když jsem v tomto amatér tak hodinky se mne moooc zamlouvají a proto se hodně zaměřuji lidem na zápěstí,mám v oblibě velké, težké hodinky. Nicméně právě jsem přiletěl s ČSA a jelikož jsem v tomto oboru amatér, tak bych se rád i tímto zeptal na jedny hodinky. Letuška nabízela pár věcí okolo sedícím ze shopu a já tam zahlédl hodinky Avator viz odkaz http://www.czechairlines.com/portal/online_services/new_skyshop_1/sky_catalogs/sky_cat_jewels.pdf jenže je už ale neměla, tak jsem se na ně nemohl ani podívat.Cena byla bezpředmětná, ale mne šlo jen zda nevíte, co to je za hodinky jako takové, jelikož na stránkách Aviator jsem je nikde nenašel.Jaká je velikost,zda jsou na baterky atd,atd...JEDNÁ SE O TY ČERNÉ,PÁNSKÉ. Za info nezkonale děkujI. VĚŘÍM,ŽE ZA MÉ OTÁZKY SE MOC ZA PUPKY NEBUDETE POPADAT.
  9. Lidičky,specialistéé,kamarádi jelikož jsem úplnej amatér, tak prosím poraďte.Hlavně se nesmějte popisu závady Koupil jsem z US Nautica tachymeter celokovové, mne se mooc zamlouvají, pěkné velké a těžké hodinky, které doposud bezproblému fungovaly..... mám je cca asi 1-2 měsíce a bohužel mne začaly zlobit. Zapnout stopky jsou, ale když je vypnu a podruhé zmáčknu čudlík, tak by se vteřinovka měla vracet zpět na 12-ku, ale ta jen bohužel zavibruje a nic.Takže teď musím mít pořád zapnuté stopky. Sice to na chod hodinek nemá vliv, ale prostě když je nosím, mám prostě pocit že nosím nefungující hodinky a je to takové divné. Můžete mne poradit co s tím???Můj amaterskej a laickej náhled na věc je, že by to asi šlo opravit u nějakého hodináře, ale asi bych už je neměl vodotěsný atd...prostě jakmile se rozeberou tak prostě asi je to vše v čoudu že?? Poradíte mne co mám dělat. Moc za rady děkuji. Apropooo....Vy, kteří budete mít tendenci se usmívat a psát stylem zahoď to, poklepej o podlahu atd.to číst nepotřebuji
  10. A jedna z mých krásek.. tu co mám jen na leštění a na občasné vyjížďky a srazy....jelikož jsem již o jednu moto před 3 lety přišel takže si vyhrazuji právo zamazat vše co by jen naznačilo sídlo mých lásek.
  11. Jedna z mých krásek..ta hodnější :whistle:a pak ty co musím krotit
  12. Hmmm kamaráde cítím s tebou, páč jsem tohle prožil před 3-mi lety, když mne ukradli z garáže 3měsíce starou Hondu 400XR.Takže vím jak Ti asi je.Kdybych viděl dám vědět.Toho hazla bych zpřerážel..... A jednání s PČR se nebudu ani vyjadřovat páč bych zase byl vytočenej.
×
×
  • Vytvořit...