Přejít na obsah

Simonceli

Členové
  • Příspěvky

    19
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Simonceli

  1. Pouze v kamenném obchodě, musíte tam zajet, parkování je totální peklo o víkend. Měli tam jak novější tak starší kolekce, ale asi se to tam bude točit.
  2. Parndorf Breitling obchod měl teď až 70% na vše, kdo váhá s nákupem tak si určitě vybere.
  3. S Inictou tu moc nemáchej, to je červená na býka.
  4. Ahoj! Je nějaká alternativa dirkovaného řemene co mají Monaca na TH war211e?
  5. Preferujete nové černé Dark Lord nebo klasiku Calibre 11?
  6. Nedávno kolegyně kupovala k 18kám holce hezké Roamer s řimskými číslicemi a do zlata, mělo to velkej úspěch.
  7. Na tom chronu raději jen od ověřených prodejců, poslední dobou tam lidi prodávaj i šlupky z aliexpresu mi přijde..
  8. Poslední dobou co se investic týče tak byly vyhledávány Heuerky z 60 let v dobrém stavu ale asi ne xo hledáš s tím budgetem. S PP a momentálně i s rolexkama se vedle nešlápne.
  9. Vypadají super! Ty skeletony do 20k bys měl hodně omezenej budget na to vybrat něco pořádnýho. Takže za mě dobrá volba
  10. Kolem těch hodinek je silnej marketing. Vzhledově jsou velmi zajímavé a líbí se mi, považuju je jako za takovou mezeru na trhu, nejsou tuctové. Ale i přesto bych za ně určitě 5k euro nedal, v této cenové relaci bych rozhodně pořídil něco jiného klidně second hand a měl bych z toho mnohem lepší pocit.
  11. Kdyžtak se jedná o hodinky TAG Heuer Carrera WAR201E. Za natahovač bych chtěl dát do 3tis? Pokud je to možné, nemám s nimi zkušenost.
  12. Ahoj! Chtěl bych se zde zeptat na nějaký tip na natahovač hodinek (pouze jedny), abych hodinky přes noc nepokládal na noční stolek a podobně. Doporučí mi někdo něco? Našel jsem např. toto: https://www.klarstein.cz/St-Gallen-ll-Premium-natahovac-hodinek-4-rychlosti-3-rotacni-rezimy-Cerna.html?gclid=Cj0KCQiAuP-OBhDqARIsAD4XHpeRoWrvu8MZipQkdlaoYCoaVtOX2yVjGhQAsichyLpOLBJ-Si3wTE0aApW-EALw_wcB Díky!
  13. Kupoval jsem hodinky. Platba předem. Dobrá domluva, spousta fotek, perfektně zabaleno, rychle dodáno. Můžu jen doporučit.
  14. Simonceli

    Monaco Carbon

    Zajímavý, ale jak někdo psal, klasika je klasika, tohle se podle mě moc nehodí.
×
×
  • Vytvořit...