Přejít na obsah

Heini

Členové_50
  • Příspěvky

    184
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Heini

  • Datum narození 15.4.1966

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brána Jizerských hor

Návštěvy profilu

907 zobrazení profilu

Heini's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Náš bengálský kocour Gary.
  2. Jé, tyhle jsem kdysi měl. Krása. Kdyby byly někdy na prodej, měl bych asi zájem.
  3. A ničí to i viry? Všude píší jen bakterie.
  4. https://www.creationwatches.com/products/ratio-watches-431/ Tady jsem je koupil, mají jich více druhů.
  5. Ratio ll freediver profesional. Za 69 euro pěkné hodinky, tiká tam snad něco od Seika. Vteřinovka skáče po indexech. Šroubovací korunka, nerez pouzdro, safír, bez korunky 43 mm průměr. Gumový řemínek je strašně dlouhý a tuhý, vyměnil jsem ho za hadr. Krásná lumi, která vydrží celou noc. Koupil jsem je ze zvědavosti a jsem překvapen poměrně kvalitním zpracováním.
  6. Děkuji, po manuální synchronizaci se asi "chytly", RCVD se mi teď už na displeji zobrazuje pořád, takže předpokládám, že se každou noc synchronizují automaticky.
  7. Zdravím, stal jsem se také majitelem těchto hodinek, možná že jsem tu jediný, který je neměl. Nastavil jsem home city Berlín, doufám že je to tak správně. Tímto se aktivuje automaticky seřízení rádiem? A měly by se mi seřizovat jen v noci? Potvrzení úspěšného seřízení je nápis na displeji RCVD? Pokud ano, tak se mi to neděje. Mám tedy něco nastaveno špatně? Děkuji za odpověď.
  8. Já to mám taky, ale netuším, jestli se s tím smířím, i když jsou to jinak pěkné hodinky. Samozřejmě jsem to předem netušil a Seiko mi tohle nedělá. Už jsem i koketoval s myšlenkou amputace vteřinovky. Prostě se rád koukám o něco déle na automaty, pokud je mám na ruce a sledovat kulhající vteřinovku mě moc netěší.
×
×
  • Vytvořit...