Přejít na obsah

Mathauscz1

Členové_50
  • Příspěvky

    51
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Mathauscz1

  1. Asi neni, co moc psat. Je to zajimavy kousek, a i za tu cenu, stal za to.
  2. Dalsi pracovni dne v prijemne spolecnosti mych oblibenych.
  3. "Mám dotaz - na fotkách na začátku tohoto vlákna je v dýnku vsazený černý "puk". Na stránkách Eltonu je ale zlatý a je uvedeno, že jde o "zlatou, lisovanou minci". Jak je to tedy u sériových hodinek?" Je to v cerne, aby vinikl ten napis. V te zlate to moc videt nejde. Nazivo se to sice v te zlate minci cte lepe, ale na cerne to pro prezentaci vynika vice. A jak bylo psano, "kazda nevesta ma sveho zenicha". Ten rychly prodej tomu nasvedcoval.
  4. Jsem zvedavy, ale nevidel bych to na prodej na internetu. Sameho me to zajima. Pry prisne nastaveni primeho prodeje. Zadani vyrobe po platbe. Nagano je kus historie a par lidi, co to oceni, to asi i zaplati.
  5. Nene, ze spodu je to zlate, cerne je to kvuli zvyrazneni, co je tam vyryto.
  6. V sobotu byla vystava v Olomouci a meli na stanku prototyp.
  7. Obcas dela clovek hlouposti. Manzelka se neshodla na nicem.
  8. Luxusni kousek. Jednim slovem nadhera. Gratulace.
  9. Hlasim uspech. Nez jsem se dokopal jit do obchodu, nechal jsem je ve winderu a obcas si je vzal jako doplnek. Po cca 7 dnech dalsiho pohybu se vse rozhybalo a neni s nimi problem. Mam radost. U Prim nekolik dni pozoruji presnost a je to +20-30s za den (na ruce od 7-17, pak winder).
  10. Tak nadseni netrvalo moc dlouho. Zasekla datumovka a den v tydnu. Od novych to nejde nastavit. Takze je porad pondeli 21 (nejde to ani zmenit). No nic, snad to rychle opravi.
  11. Zdravim hodinkove fandy, Rok se s rokem sesel a jezisek byl na me moc hodny. Posilam novy prirustek, byla to takova zvlastni akce. Pripomnelo mi to koupi Tagu. Sel jsem kolem vylohy a proste je musel mit. Ceka me ted servis Linku i Orliku (Tag zpozdeni 2min tydne, Orlik napred 2.5min tydne - jsou bud ve winderu, nebo na ruce, takze to nejak nechapu). Vsem preji odpocinkove svatky a hodne zdravi do dalsiho roku. M
  12. Zdravím milé osazenstvo tohoto fóra, po dlouhé době jsem se rozhodl rozšířit sbírku ukazatelů času a došel jsem k tomu, že bude milé podpořit českého výrobce. Tak byla jasná volba na Orlíky a Tycho (předvánoční dárek sám sobě). Orlíky jsem si nechal dát na jiný tah, protože mi kůže nevyhovuje na denní nošení a s mesh(em) mám nemilé zkušenosti kvůli manžetám košilí. Tycho jsem nechal původní, ty jsou pro "speciální" příležitosti. Orlíky nosím skoro každý den, občas střídám s mými milovanými Tagy. A protože je má (už 5 týdnů) manželka také nadšená z hodinek, tak provizorní snubní prstýnky vyměníme brzy za snubní společné Diplomaty Všem přeji pěkný den a hodně úspěchů s novými akvizicemi... Mathaus
  13. Tah jsem si takový objednal od jiné firmy, řemeny nenosím nikdy. Mesh taky nemusím.
  14. Psal jsem na Orlících a dal i fotku Tycho. Přikládám do svých přírustků...
  15. Na Orlíku jsou delší nožky, aby se vešel mohutnější pásek. Na tahu je tam fakt dost místa a nožky jsou zakončené s hranami (dost ostré). Jsou neskutečně super.
×
×
  • Vytvořit...