Přejít na obsah

Biggus_Dykus

Členové
  • Příspěvky

    46
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Rolex

Návštěvy profilu

500 zobrazení profilu

Biggus_Dykus's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Moje oblíbené Citizen v titanu
  2. A jaká verze Priority Pass to bude? Já mám od UniCredit a vstupy mimo Prahu a Vídeň hradim. Kamarád u Spořky, kde má hypo má vstupy všude zaplacené. Alespoň tak se to tváří. Obecné jsem viděl 3 levels PP.
  3. Ahoj, dovolím si dotaz trochu mimo téma, ale nevím kam jinam zařadit. Nevíte někdo, zda-li u nás existuje pojišťovna, která by pojistila proti únosu při cestě do latinské Ameriky? Vím, že je pravděpodobnost malá, ale člověk nikdy neví. Jedu pracovně do Brazílie, ale pár dní budu i soukromě vyletovat. Díky za tipy.
  4. Já, na TH Carrera 5, mám od prvního dne odchylku -13.8 sec. Konstantně i po 6 měsících. Nosím je 6 dní ze sedmi a občas ručně natáhnu (víkend). Odkládám je na noc vždy na sklíčko.
  5. Pořád mi dělají radost. A to, že nejsou přesně jako Quartz strojky nevadí...
  6. Moc hezké. A na ruce nejsou kvůli použitým materiálům ani moc cítit.
  7. Biggus_Dykus

    Calibre 5

    Já jedu pouze na Androidu. Bohužel. Ale já po cca 3 měsících sledování vidím, že odchylka je konstantní. Tzn. - 13.9 sec. Takže se chystám k Hanakovi do Brna, aby je v rámci záruky pošteloval.
  8. Biggus_Dykus

    Calibre 5

    Tak díky tipů na aplikaci nyní vím, že se po měsíci zpožďují o cca 13 sekund. Jak jsem psal, mám je od prosince. Uvidíme, jestli se to bude časem zmenšovat nebo ne. Pak bych to asi řešil u prodejce.
  9. Biggus_Dykus

    Calibre 5

    Díky za aplikaci. Zjistil jsem, že nemám moc času se pravidelně kouknout a sledovat odchylku. Ale na druhou stranu jsem zjistil, že mě nijak nerozčiluje, že hodinky jdou méně přesně než předchozí Quartz strojky... A to je fajn...
  10. Biggus_Dykus

    Calibre 5

    Ahoj. Díky za návod. Zkusím to vysledovat a uvidím, jestli to je konstantní odchylka nebo se mění...
  11. Biggus_Dykus

    Calibre 5

    Ahoj. Ted jsem je seřizovat a byly to cca dvě minuty zpoždění za 3 týdny. Někde v diskuzích jsem četl, že se hodinky musejí zaběhnout. Budu to ještě měsíc pozorovat a pak uvidím. Kupoval jsem je nově před Vánocemi v Brně u Hanáka a zmagnetizované být nemůžou.
  12. Zajímavé tourbillony... https://strumentinautici.ch/
  13. Biggus_Dykus

    Calibre 5

    Může mi někdo z majitelů poradit, za jakou se hodinky "zaběhnou"? Mám je necelý měsíc a zatím je chyba několik minut.
×
×
  • Vytvořit...