Přejít na obsah

mever1ck

Členové
  • Příspěvky

    27
  • Registrace

  • Přítomen

mever1ck's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Co si prosím myslíte o tomto https://ostatni.bazos.cz/inzerat/158413179/-PRIM-myslivecke-s-jelenem-TOP-stav-.php https://www.sbazar.cz/i.szkandera/detail/65925317--prim-myslivecke-s-jelenem-top-stav- je to kopie, bastl nebo co to je? Koupil jsem je pro tátu s tím, že origo stav to určitě není ikdyž prodejce mi napsal: "díly hodinek jsou repasovány-stav nových hodinek s původním strojkem PRIM vyčištěným a seřízeným hodinářem, děkuji za Váš zájem." "ano, hodinky jsou v krásném, přesně jdoucím stavu, mám za to, že všechny díly jsou zrepasovány z původních částí tak aby byly hodinky skutečně v hezkém stavu." Pouzdro dost určitě originál není.
  2. Zatím jsem neviděl slušnou cenu mimo singapur, nejlepší co jsem zatím našel je https://shopee.sg/F91WG-9S-F-91WG-9-Casio-Digital-Men's-Black-Resin-Band-Watch-i.91681600.1690633946 je to stejný prodejce jako tu brali ostatní jen to jde přes nějakou obdobu ebay edit: asi jsem se unáhlil je tam zřejmě jen místní doprava tzn. na výběr mám https://www.watchspree.com.sg/products/casio-sports-f91wg-9s nebo španělskej amazon jsem koukal
  3. Asi jsem se rozhodl objednat ty zlaté F91WG a až dojdou seberu těm modrým F91W pásek pro ty F94W je mi líto koupit pásek za 200 - 300 když za do 400 mám celé hodinky.
  4. Myslím že to nebude on a mají ho tam prostě jako náhradu, správně je asi řemínek 1371 neboli 71604002 https://www.adanito.cz/zbozi/plastovy-reminek-casio-f-91-1371-casio-71604002/ na tom hodinky.inshop u něj mají ale zase jinou fotku Začínám zvažovat NATO. Všiml jsem si na tom svém pásku že ještě nemá zespoda ty šipky, nevíte od kterého roku se to dělá? Pomohlo by mi to určit stáří.
  5. Omlouvám se za OT ale F-94W asi nemají samostatné vlákno. Našel jsem je! Moje první digitálky! A vypadají že se mnou prošly peklem Stáří odhaduju na 25 let. Vypadají že by snad po výměně baterie moli fungovat. CR2016 doma nemám tak ji zítra zkusím někde koupit. Má někdo tip kde koupit origo řemínek aby nestál jako celé hodinky? Ten se totiž rozpadl na mazlavý prach Viz foto. Plánuju si je nechat vedle nových F-91W i s tím poškrábaným pouzdrem, aspoň mají historii.
  6. Objedal jsem si vcera modry z nemeckyho amazonu za nejakych 248,- a ted tu slintam nad tema zlatyma asi budu potrebovat jeste jedny. Myslel jsem si ze jsem je mel jako dite ale pri prochazeni fotek ruznych modelu jsem zjistil ze jsem mel F-94W https://www.youtube.com/watch?v=G0AwNDzLQO0 . Myslim ze az priste pojedu navstivit mamu musim tam prohledat svoje stare supliky jestli je nenajdu a jestli bude stacit vymenit baterie.
  7. mever1ck

    F-91W

    Omlouvám se, bohužel vyhledávní si tu neporadilo s tou pomlčkou. Smazal bych to ale nějak nevidím možnost.
  8. mever1ck

    F-91W

    Mezitím co si nejsem schopný vybrat první automaty rozhodl jsem se udělat si radost hodinkama za 10? co jsem nosil jako dítě. Jaktože tu není ani jedno vlákno o legendárních F-91W? edit: tak jsem se unáhlil hledání tu nefunguje úplně jak jsem čekal, neporadilo si to s tou pomlčkou https://www.hodinky-365.cz/blog/casio-f-91w-hodinky-usamy-bin-ladina
  9. Mozna bych mel zajem, Kolik by sis za ne predstavoval? Pripadne nahodit nejake ty fotky? Je to komplet, krabicka doklad atd? Kdy koupene
  10. Tak mě třeba ne (a technicky SS nebombardovali). I třeba BF-109 obdivuju jako nejhezčí letadlo II. sv. Do pětky nepatří, puritáni navíc nechtějí ani nápisy které tu jsou.
  11. hezké to je ale jsem zas v pasti zvažuji tedy teď ty https://www.steinhartwatches.de/en/premium-line/nav-b-uhr-44-dual-time-titanium.html ikdyž jsou nad můj limit, datum je tam sice na trojce ale nepřekrývá jí.
  12. Tak už jsem se chystal https://www.steinhartwatches.de/en/nav-b-uhr-44-gun-metal-a-muster.html objednávat a zkusil jsem se ještě zeptat na chronoshopu jestli mi je nemůžou objednat oni (stáhli je z nabídky https://www.chronoshop.cz/steinhart-nav-b-uhr-44-gun-metal-a-muster?fbclid=IwAR0Sm1wm6cBSfudQFIYFhIfzzGwGTJI5ScL8e1VJjWzD-WA6dQ4cZ7sVRp8). Dozvěděl jsem se cituji: "první série, kterou jsme od výrobce obdrželi, měla z našeho pohledu výrobně/konstrukční vadu, kvůli které jsme se rozhodli, že hodinky nebudeme nabízet. Do nabídky zařadíme ve chvíli, kdy bude tento problém odstraněn." Zároveň jsem si při té příležitosti všiml že v Bazaru tam mají https://www.chronoshop.cz/archimede-pilot-42b-hw-komise-420190053 moc pěkné (ikdyž bych preferoval A muster) které by za plnou již byly nad můj rozpočet. Achjo!
  13. Na Stowa jsem koukal bohužel cenově jsou už jinde, navíc 40mm a já bych raději větší.
  14. Díky ale v Praze jsem bohužel max párkrát do roka.
×
×
  • Vytvořit...