Přejít na obsah

petanbub

Členové
  • Příspěvky

    30
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli petanbub

  • Datum narození 1.10.1990

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Seiko, Bulova, Longines, Doxa, Seiko, Junghans, Stowa, Omega

Návštěvy profilu

516 zobrazení profilu

petanbub's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. petanbub

    Citizen Tsuyosa

    S tím kyklopem zcela souhlasím, není vůbec těžké najít úhel, ze kterého není vůbec čitelný... ale já je stejně mám pouze kvůli té barvě!
  2. To je ten origo strap nebo jiný? Sám mám ten přímo od Omegy a přijde mi trochu světlejší. Každopádně vypadá skvěle!
  3. Já mám origo jenom ten milánský mesh a ten má na sponě napsáno Junghans. Není to moc vidět, ale je to tam. Jinak jsou parádní a na červeném řemeni jsou i dost výrazné Mimochodem navazuji na diskuzi starou (tichou) už přes 10 let - Junghans je udělal i se safírem!!!
  4. @Sonny919 prosím Tě, kdy končí ta aukce krabičky případně kde bych ji našel? Takovou bych přesně potřeboval do mé sbírky Graficů. Dík
  5. Ukázkový obchod, vše proběhlo rychle, hodinky přesně dle fotek a popisu, perfektně zabaleno. Nemám co vytknout. Třeba to příště vyjde abychom se mohli potkat a pokecat u kafe. Díky Ondro
  6. Bohužel máš pravdu.... na druhou stranu jsem rád, že jsem se před tím rokem udržel a žádné si neobjednal.
  7. @Snekofon Oboje krásné, ale vůbec mi nedělá radost, že ty černé neskončí u mě. Snad je každýmu jasný, že mi tu ještě minimálně dvoje chybí a černých mám těžký nedostatek
  8. @Snekofon Moc děkuji za parádní rešerši, skvělé počtení o mých nejoblíbenějších hodinkách! A kdybys náhodou "rozpouštěl" sbírku Graficů, tak na mě prosím mysli, tvou výzvu o sesbírání všech beru vážně ale nejspíš se to bude týkat jen první a třetí generace, ta druhá se mi také vůbec nelíbí. Mám ještě pár kousků, se kterými jsem se tu ještě nechlubil, tak je za denního světla nafotím, ať můžeš přidat sériová čísla do tabulky
  9. Beru zpět. Máš pravdu, sedí perfektně a klidně může být skutečně původní. Velkej palec nahoru a škoda té délky. Chtěl jsem napsat, že se ho klidně ujmu ale bohužel by mi byl taky krátký.
  10. Naprostý souhlas, černé jsou super a ten tah je skvělý! Ale spíš bych řekl, že je sice dobový, ale Doxa to není. Žádné dobové fotky Graficů na tahu jsem nenašel a navíc tento vypadá veeelmi podobně.
  11. Vřele doporučuji, rychlý a příjemný obchod! Děkuji
  12. A tady jsou pánské, včetně těch co možná poputují zpět pánovi z ebay. Tady jsou dýnka: Ty první zleva byly bohužel značně přeleštěny, takže je sériové číslo špatně čitelné z fotky. V reálu je to lepší, ale stejně žádná sláva, nejspíš tam je 6102806.
  13. Mimochodem, konečně jsem se dokopal k tomu nafotit všechny Grafic co mám, aby byla vidět sériová čísla. Tady jsou. Nejprve dámské, ty úplně vpravo slouží už bohužel jenom jako dárce orgánů.
  14. Jsem právě nalomenej... sice máš pravdu, že to neznačí nic moc dobrého, ale zase jsem už nějaký pátek sháněl verzi z datumkou s origo hezkým cifrem, tak se jich nechci hned zas vzdávat.
  15. Ahoj, nemáte náhodou někdo zkušenosti s tímto pozdějším typem, co má "kulaté" dýnko? Přišly mi teď jedny z ebay a nějak snad no se samy otevírají a to nejdivnější je, že sklo vůbec nedrží v pouzdru. Mám několikatery s klasickým čtvercovým dýnkem, takže tyhle neznám a nevím, jestli to nemám prodejci poslat zpět. Díky moc!
×
×
  • Vytvořit...