Přejít na obsah

Mr.Pouli

Členové
  • Příspěvky

    4
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Zodiac

Mr.Pouli's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. ;D už tam běžim;D ale svěřil bych je raději nějakému malíři s Parkinsonem pro vyšší frekvenci tahů štětcem ;D
  2. Dobroš,děkuji za info a asi se s tou lumi hold budu muset smířit bo obvolat pár servisů a třeba to dopadne;).Jen že jsem na tubku viděl video Zodiac Oceanaire relumed kde si dotyčný jen přetřel tučné indexy nějakou slabou vrstvou bezbarvé lumi která nezměnila barevný odstín indexů ale efekt a následná svítivost po aplikaci byla neskutečná,tak jsem si jen řekl,že to asi nebude nic nevšedního a snadno pochodim ale asi jsem se zmílil;D.Každopádně díky za info vážení.
  3. Hezké odpolko vážení.Potřeboval bych poradit,zda-li má někdo z vás zkušenosti s obnovou luminiscence na indexech,kterou lumi zvolit pro dosažení max svítivosti,kolik ta sranda přibližně stojí a na který servis v Praze se s touto prosbou mohu obrátit???Jsem fanda Zodiac a nedávno jsem si udělal radost dalším přírustkem.Hodinky super ale co mě moc nenadchlo,tak je celkem slabá zelená lumi kterou bych vzhledem k tučnosti indexů a této letecké kolekci čekal mnohonásobně vyšší.Tot otázka lumi a ještě bych se pozeptal,jestli nemá někdo tucha kde sehnat tlačítko pro LED podsvícení na Zodiac ZMX-03???Obětoval jsem ho z bílé verze abych zprovoznil oranž viz foto č.2 tlačítko na 9hod.Děkuji za případné info a hezký den.
  4. Hezké odpolko vážení.Potřeboval bych poradit,zda-li má někdo z vás zkušenosti s obnovou luminiscence na indexech,kterou lumi zvolit pro dosažení max svítivosti,kolik ta sranda přibližně stojí a na který servis v Praze se s touto prosbou mohu obrátit???Jsem fanda Zodiac a nedávno jsem si udělal radost dalším přírustkem do rodinky,zatím je sedmičlenná ale ještě plánuji si osvojit dva sirotky;D.Hodinky parádně sednou díky 48mm pouzdru na které už jsem zvyklý a pocitově preferuji už jen modely 48mm+ abych cítil,že mám vůbec něco na ruce ale co mě moc nenadchlo,tak je celkem slabá zelená lumi kterou bych vzhledem k tučnosti indexů a této letecké kolekci čekal mnohonásobně vyšší.Děkuji za případné tipy;).
×
×
  • Vytvořit...