Přejít na obsah

Martin83

Členové
  • Příspěvky

    13
  • Registrace

  • Přítomen

Martin83's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Skvělý nápad a skvělá realizace... Kdyby se někdy podobná opakovala, rád se toho účastním taky;-)
  2. Martin83

    Tissot T671

    Děkuji. Na to jsem koukal taky, člověk občas najde nějaký již neaktuální inzerát, ale k modelu jako takovému je informací poskrovnu. Může být nějaký významnější rozdíl mezi t670 a t671? Dalo by se někde najít období výroby a množství vyrobených kusů například? (jako neznalý můžu jen soudit, že úplně nevypadají na nějaký extra úspěšný a dlouho vyráběný model). Osobně je určitě nosit nebudu, tak jestli by o ně vůbec mohl být zájem třeba mezi fanoušky značky...;-)
  3. Martin83

    Tissot T671

    Nemám teď pořádný světlo na kvalitnější fotku... Vzadu je pod znakem označení T671
  4. Martin83

    Tissot T671

    Neříkej:-) Ok, tak jinak... ani strýček gůgl nijak zvlášť k informacím o tomto modelu nepomohl. Ale přiznám se, po 5. stránce vyhledaných odkazů jsem nepokračoval, na to mám užitečnější věci na práci a raději se zeptám těch, co již vědí kam se podívat.
  5. Martin83

    Tissot T671

    Ahoj, nevíte někdo, kde by se daly získat nějaké informace k hodinkám Tissot T671? Hledal jsem seč jsem mohl a nikde jsem nic kloudného nenašel (ani tady, ani na webu Tissotu, dokonce ani na Chrono24). P.s. hodinky a vše kolem nich šlo dlouhá léta kolem mne a až nyní jsem k nim nějak dospěl, tak prosím nekamenovat že neznám specializované servery.
  6. Tak jo, Seiko vyhrálo při výběru mých prvních mechanických hodinek, takže se tímto zařazuji k Seiko komunitě tady na fóru:-)
×
×
  • Vytvořit...