Přejít na obsah

km.kmk

Členové_50
  • Příspěvky

    210
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele km.kmk

  1. Sleva na 10tis. Dnes už velmi těžce sehnatelné.
  2. Popis:I. Sikorsky - Legendární průkopník letectví.Vědec, inženýr, pilot a podnikatel ruského původu se zapsal do historie letectví s pevnými a rotačními křídly se směsí geniality Strojek: Mechanický kalibr 3133, ruční nátah,průměr 31 mm, 23 rubínů, ochrana proti otřesům,bilanční perioda 21 600 h,rezerva chodu 42 hodin s vypnutým chronografem,37hodinová rezerva chodu se zapnutým chronografem.Funkce:Chronograf, 30minutové počítadlo, hodiny, minuty,sekundy, kalendář dne v měsíci.Pouzdro: nerezová ocel Velikost pouzdra bez korunek: 41 mm.výška: 14 mm.Pro pásky o šířce 20 mm. Voděodolné 3ATM indikátory: Pravá strana ciferníku: počítadlo minut,levá strana ciferníku: počítadlo sekund, kalendář na "6 hodin".Hodinky jdou dobře a drží přesný čas. Limitovaná edice: #186 Perfektní stav, kompletní balení, plus nový řemen. Cena 11000,-
  3. Nabízím nošené Citizen av0031, dnes už nesehnatelný model. Solární napájení, stopky, budík. Po servisu, nové sklíčko, novy akumulátor, nový luxusnější a hezčí ciferník z modelu av0021, promazání tlačítek, nová těsnění, tlaková zkouška. Servis byl 10/23 v hodnotě 3k, doklad. Hodinky jsou nošené a mají na tahu, pouzdře a nejvíce na sponě škrábance od nošení. Nebyly nikdy přeleštěny, to už nechám případně na nového majitele. Mně to nevadilo. Krabice je, doklady už ne. Cena 6500,- plus zasilkovna.
  4. Nabízím novou nikdy nejetou cyklo přilbu Uvex Blue fire Downhill, velikost , 56 -58cm. Vhodná i na e-koloběžku. Cena 1600,- plus zasilkovna
  5. Vzal bych i 47mm. Automat i manuál. Pouze ciferník A-muster
  6. Nechce se někdo zbavit Steinhart nav B Uhr 44 ? Díky za PM.
  7. km.kmk

    Koupím RADO

    Pokud máte někdo doma navíc Rado, keramika, chronoXXL, D-star, nebo i jiné, jsem jedno velké ucho. Děkuji za případné nabídky.
  8. Doporučuji, vše jak má být, jasně stručně rychle.
  9. Vše v pořádku, rychle, jasně, bezpečně, takže doporučuji.
  10. km.kmk

    OMEGA X SWATCH

    Je tu někdo, kdo má vzhledem ke svému bydlišti možnost koupit ve Swatch store? Hodinky jim prý chodí každý týden, ale nesmějí rezervovat. Alespoň takto zní odpověď v Vídně. Odpověď prosím do PM.
  11. A co když ne, mně přijdete trapní vy. Jak si navzájem dáváte ty pluska a ubezpečujete se ve své pokrytecké svaté protičínské válce. Přitom pokrytectvím myslím to, že všichni do jednoho kolem sebe máte tolik kopií, že si to ani neuvědomujete, jen tady se pasujete do role morální ochránce světa, potažmo nových neznalých, aby jim náhodou někdo nekoupil omylem něco, co nezapadá do vašich tabulek. Neurážím, nejsem sprostý, narozdíl od vás, morálů gentlemanů, jen kritický , ale to vy nevydýcháte.
  12. Protože třeba někdo chce? Ty nechceš, ale třeba to někoho vůbec nezajímá, respektive tvůj názor někoho nezajímá. Třeba mě.
  13. Hm, tak to ti bohužel nemohu splnit, respektive nechci.
  14. taky bych řekl, pořád to visí nahoře, to není moc výchovné, ale nemusíš sem chodit, taky to zvažuju.
  15. Já argumenty mám, ale tobe došly, tak zacinas být vulgární. A co mám nebo nemám dělat nech laskavě na mě. Taky ti neříkám, co máš nemáš dělat.
  16. Ano, a pokud ne, tak se spali, jako jsme se spálili v životě všichni a příště si nactes a vzdelas se a už nenaletis. Ale asi máte pocit světových záchrancu, proč ne.
  17. . Vidíš, a já bych to popelnici nenazval. To je asi ten rozdíl mezi námi. Nesoudim aniž bych věděl. Jak víte, jsou to všechno popelnice, máte je doma, otevřené, porovnával jste s originálem? Pokud ano a je tomu tak, pak máte právo nazývat všemi těmi dehonestujicimi výrazy. Pokud ne, a čerpat jen z netu a své VŠŽ, jste jen pokrytci
  18. Možná právě výchova je v tom, aby si každý udělal kriticky názor sám a ne jak za total, správně je jen to, co vám jako správné předložíme. Edit :záměrně píšu správné, o zákonné /nezákonné ta debata není, tam je jasno.
×
×
  • Vytvořit...