Přejít na obsah

realcop

Členové_50
  • Příspěvky

    255
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele realcop

  1. Vážení kolegáčci a znalci v oboru Řekli byste mi něco o kvalitě hodinek H3Tactical, výrobci, komponentech a poskytli další důležíté informace? Zde odkaz: http://www.h3tactical.cz/ Předem děkuji
  2. Konečně něco neotřelého a originálního. Moc pěkné. Hned bych do nich šel. Na kolik přišli a kde by se daly pořídit?
  3. To je jasné, policajti jsou marťani, tak odletí na mars. S těma muklama, které pustil do ulic tuneldědek se určitě domluvíš. Ti jsou všudezdejší. Jejich argumentace není složitá. Výzvě: "Naval hodinky nebo ti rozbijeme hlavu" budeš zřejmě rozumět, protože tihle chlapci to asi opakovat nebudou. O jistě mnoho z nich jsou vlastně hodný kluci, který zlí policajti strčili do vězení, co se dá taky čekat od marťanů. Jen doufám, že si jeden z těch féráků, co pak si pak pujdou stěžovat na policejní stanici k těm marťanům.
  4. Ja bych poprosil taky čapku do Práglu pls
  5. realcop

    Sraz Chronomagu - Praha

    Ty Hamiltony jsou krááááásnéééééé
  6. Pokud budou zase kšiltovky prosím o automatickou objednávku for meeee. Děkuji chronogigantům tohoto webu :-D
  7. realcop

    Sraz Chronomagu - Praha

    KUAAAAA zase jsem to propásl. Šlo by to, že by admin obeslat všechny členy a informoval je o srazech?
  8. Přemýšlel sem o hodinky Citizen BJ7010-24W Nighthawk, ale neznám žádného spolehlivého prodejce s cenou do 6000Kč.
  9. Můj šéf odchází v září do civilu. Je to naprosto vyjímečný člověk, který mi byl spíš druhým tátou, než nadřízeným. Chtěl bych vás poprosit o vaše cenné rady. Chtěli bychom mu věnovat s kolegy kvalitní hodinky. Zde jsou parametry. - hodinky by měly být sportovního nebo společenského charakteru (příp. kombinace) - plášť hodinek by měl mít průměr 40 až max 45 mm - pásek kovový nebo pravá kůže - hodinky by měly mít dýnko s možností vygravírování věnování - měly by být zajímavé neřku -li vyjímečné (jsou pro vyjímečného člověka) - cena do 6000Kč - měly by být nové !!!!! Děkuji mnohokrát za rady a případné odkazy na spolehlivé obchodníky
  10. Kolega z Islandu mi poslal zajímavý odkaz na firmu z Rejkjavíku, který vyrábí hodinky made in Island. Koukněte sami http://www.jswatch.com/collection
  11. Perfektní komunikace, perfektní koupě, hodinky naprosto v cajku. Doporučuji semiho001 všem chronomagorům pro obchody s hodinkami všeho druhu.
  12. Koupil sem od fermuella Seiko Atlas. Skvělý obchod, blesková rychlost zaslání, perfektní komunikace.
  13. realcop

    Hodinky MEC

    Hmm to asi nebude praporčík. To bude plukovník jak vyšitý
  14. realcop

    Hodinky MEC

    No tak sem se toho moc nedozvěděl
  15. Nedávno jsem zmerčil hodinky, které měl kolega na našem operačním středisku. Na ocelovém dýnku hodinek je vigravírováno číslo G3922 Našel jsem tento jediný odkaz (hodinky uplně dole): http://www.proarms.cz/ceniky/Prislusenstvi/Hodinky_M-E-C_MO2009.pdf Věděl by někdo něco o jejich kvalitě a o výrobci?
  16. Zjišťoval jsem možnosti starého pána a ptal se pravníků. Co právník to jiný názor. Nicméně shodli se na jednom. Pokud starý pán nemá potvrzení s ověřeným podpisem, že peníze předával konkrétní osobě, aby ta zaplatila poplatky, pak jde o velice nákladný boj na dlouhé měsíce, né li léta. Byla mi udělena rada, že daleko lepší je posoudit zdravotní stav starého pána, zda není možné jej zbvavit svéprávnosti a tím jej vyvázat ze všech závazků. Asi nejistější a pro starého pána nejschůdnější varianta. Mohl by v klidu dožít v nějakém pěkném domě seniorů. Podobné případy jsem už viděl. Je bohužel pravda, že lidský hyenismus nemá hranice. Senioři jsou častým cílem takových hyen v lidské podobě. Ale stává se, že i mladí lidi s mslí, že rukou psaná smlouva, podepsaná nějakým klikihákem je platný dokument. Cokoliv co neprojde skrz ověření na notářství je po právní stránce jen popsaný cár papíru. Starý pán nemá ani ten cár papíru jak sem pochopil. No a vlastně ani nezná člověka kterému peníze dával. I kdyby měl starý pán finance na soudní pří, asi mu na to už nezbude čas a nervy.
  17. Jinak bych prosil formou SZ informace, komu, kdy, kde, jak, proč předával starý pán peníze na nájem. Prostě kompletní informace včetně osobních dat starého páne a krysy která ho okradla. Pro začátek mužu napsat poznatek, kterým můžu zahltit kolegy z SKPV. Pokud jde impuls zevnitř a přeskočí běžný postup, většinou se věci hybou rychleji.
  18. Ehmm tady jedna PČRácka svině: Můj nadžízený je promovaný právník. Zjistím co se dá, ale je pátek a šéf bude v práci až v pondělí. Jinak už jsem řešil podobné problémy starší paní z mého rajónu, kde ji doslova okradl řemeslník. Zavýměnu bojleru a práci chtěl zálohu 20 tis doprředu a pak pořád další a další peníze. Pomohla stížnost na živnostenský a finanční úřad. je jasné, že pán řemeslník vyúčtovával zcela jiné částky zákaznici a zcela jiné přiznával do dani. Nedostala zpět svých 20 tis, ale taky už nedostala žádnou další fakturu. Pan řemeslník zřejmě zjistil, že se mu podobný šolich nevyplatí.
  19. To Pafelík Děkuju moc Je to můj oblíbený autor. Jeho knížku,"Rukověť bojovníka světla" nosím pořád sebou a když si nevím rady nebo když je mi těžko, tak náhodně zalistuju a čtu. Takže IWC Aquatimer Chronograph. Ten pán má vkus.
  20. Pablo Coelho. Fotografie nešla zkopírovat a tak dávám celý odkaz z jeho facebookových fotek z návštěvy v Praze. Nevíte co jsou to za hodinky, které ma na ruce http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid=107667646210&set=a.107665551210.124220.11777366210&theater
  21. Takže díky Gandalfovi jsou u mně konečně mé vytoužené Seiko Ventura. Všimněte si, že na mé bagroidní ruce se nevyjímají nijak zvlášť velké. Hold ne každý má kolem zápěstí 22,5cm
  22. Hezký a co ty moje resp. přítulčiny . Co na to odborníci?
  23. Ano je to dárek pro moji přítulku k vánocům. Normálně stojí 3500 Kč. Prostě se ji libí. No a Fossil je z imidžových hodinek as? to nejlepší. Jen mně překvapilo, že sem je vyhrál za pouhých 700 Kč. Tak mám pochyby. Tak jak pánové a dámy.Vaše komentáče k pravosti?
  24. Zdravím pánové. Chtěl bych radu. Koupil sem na Aukru tyto hodinky. Fossil ES2302 Kontroloval sem hodinky pečlivě s odkazy a obrázky z googlu. Všechny detaily sedí. Nicméně mně překvapilo, že o hodinky, které běžně stojí 3500 Kč nebyl ani příliš velký boj. Koukli byste prosím na fotky prodejce a posoudili zda jsem nepochybil?
×
×
  • Vytvořit...