Přejít na obsah

severák

Členové
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

severák's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. severák

    ETERNA - Kalibr 970 .

    Moc děkuji . Podle toho co tam uvádí , tak to je výroba kolem roku 1945 . Ještě jednou díky za ochotu a čas
  2. Dobrý den . Chtěl bych zjistit více informací o kalibru 970 , hodinek Eterna . Snažil jsem se prohledat net křížem , krážem a nic . Jediné co jsem zjistil z jednoho inzerátu že by se mělo jednat o relativně vzácný kalibr . Ale do inzerátu je možné napsat ledas co Chci si odvodit přibližný rok výroby . Mám krásný kousek ale žádné informace o zrodu . Jestli někomu budu stát o radu , popřípadě odkaz . Předem moc děkuji
  3. severák

    Delma

    Hold začít a učit se někde musí . A cena za oboje dohromady 350 Kč není zas tak velká ztráta .
  4. severák

    Delma

    Díky za reakci . I když není pro mě pozitivní :-)
  5. Dobrý den . Jsem úplný amatér . A potřeboval bych poradit . Koupil jsem tyto hodinky ADMIRAL - SPORT MASTER 21 . Nemohu nikde na internetu tento tip hodinek dohledat . Zajímali by mě o nich nějaké bližší informace . Také by mě zajímala cena hodinek v tomto stavu . Hodinky se NEJDOU tak je budu muset nechat opravit . Předem děkuji za vaší pomoc a čas .
  6. Dobrý den . Jsem úplný amatér . A potřeboval bych poradit . Koupil jsem tyto hodinky DELMA - BERMUDA . Nemohu nikde na internetu tento tip hodinek dohledat . Zajímali by mě o nich nějaké bližší informace . Také by mě zajímala cena hodinek v tomto stavu . Hodinky se zastavují tak je budu muset nechat opravit . Předem děkuji za vaší pomoc a čas .
×
×
  • Vytvořit...