Přejít na obsah

Vondry1

Členové
  • Příspěvky

    16
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Omega

Návštěvy profilu

361 zobrazení profilu

Vondry1's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Dík za reakce, budu ještě vybírat...
  2. Vondry1

    Pilotky Steinhart

    Děkuji za info. Jsem bohužel z Tábora, takže trochu z ruky
  3. Vondry1

    Pilotky Steinhart

    Děkuji za info. Jsem bohužel z Tábora, takže trochu z ruky
  4. Zdravím hodinkoví nadšenci. Chci si pořídit první pilotky a vybírám mezi Steinhart Nav.B-Uhr 44 premium Automatik a Steinhart Nav.B-Uhr 44 Dual Time Titanium. Zatím jsem nakloněn spíš k těm titankám. Prosím o váš názor. Dekuji
  5. Zdravím hodinkoví nadšenci. Chci si pořídit první pilotky a vybírám mezi Steinhart Nav.B-Uhr 44 premium Automatik a Steinhart Nav.B-Uhr 44 Dual Time Titanium. Zatím jsem nakloněn spíš k těm titankám. Prosím o váš názor. Dekuji
  6. Zatím jsou ve finále výběru + ty Wardy
  7. Ty Eterny jsou pěkný, za tu cenu super, ale 45 mm je už dost...
  8. Myslím si, že velikost hodinek je pro mě 42-43 optimální.
  9. Děkuji všem za podněty. Mám zas o čem přemýšlet
  10. Jenom, že nemám zkušenosti s nakupováním z ciziny. No jo, stará škola zeptám se asi trochu blbě, ale můžu platit i z účtu na účet nebo jenom přes kartu? Mám zkušenost, že ne s každým typem to jde (a tím nemyslím jestli je to Visa, MasterCard apd.).
  11. Na ty Titany jsem koukal, nejsou špatný. Co se týče Wardů, tak ty jsou pěkný, to jo. Jaký máš zkušenosti s tím objednáním z Anglie? To mě trochu trápí.
  12. Zdravím ve spolek. Chtěl bych se s vámi poradit ohledně výběru automatů potápek. Co se týče ceny, kterou jsem ochotný zaplatit, tak ta samozřejmě stále víc stoupá, čím déle vybírám Vždyť to všichni znáte... Teď jsem na cca max 20-23 tisících, záleželo by na hodinkách. Nějakou představu mám, koukal jsem na nějaký Steinhart a Davosy. Vím, že plno lidí zrovna tyhle značky moc nemusí... Máte určite nějaké další tipy. Jen ještě dodám, že nechci nic z druhé ruky.
×
×
  • Vytvořit...