Přejít na obsah

kawilek

Členové
  • Příspěvky

    3
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Prim

kawilek's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Tak tady je foto mých- mají nepůvodní korunku, dal mě jí tam hodinář Vacek, (znalí z vysočiny budou vědět) ze svých zásob- vím, že tam asi tato nepatří ale sežeňte původní:) Hodinky mám už asi 5 nebo 6 let teď přesně nevím:). Předem se omlouvám za kvalitu fotky, ale na fotky jsem fakt nýmand. Jo a mimochodem v mé první otázce dokonce, že "přikládám foto hodinek stejného typu". Ne že přikládám foto svých hodinek.
  2. Aby nedošlo k nedorozumění toto konkrétně nejsou moje hodinky to je jediný obrázek, který jsem na internetu našel . Sám fotím dost špatně, ale pošlu sem tedy foto přímo mých. Ani by mě nenapadlo, že se může stát takováto shoda náhod:) Takže se na mne nezlobte, a jinak nejde o prodejní nabídku, jen jsem chtěl vědět jakou mají zhruba cenu:) Prodávat určitě nechci. Jinak podobný příběh se mi Aukru také stal, dokonce několikrát-alespoň v tom nejste sám:)
  3. Dobrý den, jsem zde na fóru úplný nováček. Chtěl bych se pozeptat zdejších zkušenějších uživatelů. Nechtěl jsem zakládat nové vlákno. Nemá někdo ponětí, jak se dnes pohybují ceny hodinek prim z konce 50.let s dovozovými zlacenými pouzdry:)? Za léta se to dosti změnilo, tak by mě to jenom zajímalo, nenalezl jsem žádný prodej v poslední době. Například kalibr 50 030 3 nebo po novu 011 030 3 . Jsou to hodinky se zlaceným pouzdrem a lumi ručkami. Přikládám foto hodinek stejného typu.
×
×
  • Vytvořit...