Přejít na obsah

vlastimil01

Členové
  • Příspěvky

    10
  • Registrace

  • Přítomen

vlastimil01's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Nepřijde mi to jako nepovedný fake, ale pravda, že je to hodně, hodně podobné. :-))) Možná proto už to nedělají.. Díky, už jsem koukal, ale to co posíláš jsou všechno Date Day (včetně dne nahore) což se mi nelíbí, i když v těch 36mm je to relativně hezké, aktuálně už dělají jen 39mm (kolekce Glamour) https://www.tudorwatch.com/watches/glamour-date-day/m56000-0181 Už jsem obepsal pár hodinářství v Praze, kteří jsou dealeři Tudoru, zdali mají 1926 nebo Glamour Date na skladě (https://www.tudorwatch.com/watches/glamour-date/m55000-0007) abych to viděl v reálu, tak uvidím. :-) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/133116-per-date-3436-alternativa/page-2&do=findComment&comment=2418261
  2. Wow, tak tyhle by byli 100% dle mého gusta. Ale nemohu je nikde najít. Edit: Koukám, že to jsou 74000? Nejsou téměř nikde na prodej co koukám, to bylo tak "unikátní"?
  3. Tyjo, moc děkuju! Úplně jsem ty velikosti přehlídl... musím říct, že se mi mega líbí! Mají i typ "Style" kde je ciferník větší, ale v reálu mohou být taky zajímavé. Koukám, že cenově 40-50K což už vypadá na kvalitní hodiny a dokázal bych si to představit jako věc s kterou nějaký čas pobudu, než "dozraju" do Rolexek. :-) Zkusím zavolat do pražských prodejen zdali mají na skladě 36 i ty 28 (to už je asi hodně malé, co?) a zdali bych se mohl stavit. Škoda, že nedělají ty bílé s jinou kombinací než modrá, např. černá nebo stříbrná, to by byla láska na první pohled asi... :-) Haha a tvůj point chápu, já jsem opak a výškově dost pod průměrem tedy... A opravdu nechápu, že jsem tyhle hodinky neviděl ani v jednom článku "Oyster Perpetual alternative" nebo "homage", většinou jsou tam kousky které k tomu mají hodně daleko, tady se mi líbí čistota, rozsah velikostí, tloušťka, řemínek... téměř vše. Měl si pravdu, ještě jednou díky za toto doporučení! Moc díky i tobě pebe, našel jsem tam ty Tudor Style, které mě taky zaujali.
  4. Zatím to zní jako nejreálnější varianta, pokud to chci hned. Uvidím až je zkusím v reálu.
  5. Wow, ty nevypadají vůbec špatně! Jen škoda, že je dělají v 41mm, to je velké na mou ruku. Celkově moc nechápu, proč jsou všechny hodinky tak obří? Jedinej Rolex mi přijde, že má to rozpětí velké a focusuje se i na ty menší velikosti.
  6. Díky, mrknu na to! Oh, bože! Proč mi to děláš, chlape? Jsou krásný, gratuluju, ať slouží! A vlákno si projdu, rychle jsem to projel jen a koukám, že si kupoval taky starší? (dle toho jaký rok hodinek máš a v jakém si to psal) Kupoval si na internetu nebo někde fyzicky? Díky!
  7. Všem díky za rady! Koukám, že to bude boj, nic se mi moc nelíbí. Nejvíce asi ty Seika SARB033 pořád. Koukám na Rolex Oyster Perpetual 34, nové 4700 EUR, na chrono24 vše okolo 4.5 - 5K USD, koukám, že cenu si drží a je lepší možná koupit nové, jelikož je "vždy prodám"? Sorry za amatérský dotaz, ale cítím, že jste nápomocní a máte experience, tak toho rád využiju. :-) Ty Seika s tou datumovkou vypadají na nějakých fotkách krásně (co posíláte vy třeba), na nějakých se mi vůbec nelíbí. Dá se vůbec za 3 tisíce udělat nějaké solidní zpracování? Ball - vizuálně se mi nelíbí + jsou obří, ale díky!
  8. Díky, vždy jsem hledal jen "alternative"... mrknu! Max. 1K USD cca. Pokud bych měl dát víc, tak asi rovnou originál, u kterých nakonec stejně asi skončím, když mi to hlodá v hlavě každý den ... Jinak na Tudory jsem koukal (vím, jsou dražší než zmiňovaný budget) ale nějak mi nesedí ten styl ciferníku a ručiček... za tuhle cenu už bych šel opravdu do Rolexek.
  9. Ahoj, vybírám hodinky a rád bych něco podobného (vizuálně) k Rolex Oyster Perpetual Date 34 nebo 36. Mám malou ruku, proto chci něco hodně malého, čistého designově. Našel jsem Seiko SARB033 (jsou o dost větší - 38mm) nebo SARB035, ale pořád je to hodně odlišné. Rozumím, že je tam rozdíl 150K CZK (nehledám Rolexy za 10K, to opravdu ne) a ty Seika jsou hodinky za pár peněz, ale například když porovnám Submariny a Steinhart Ocean One 39, vizuálně mi to přijde fajn, podobná vlna, hezké zpracování. Lze najít něco podobného právě i s Perpetual Date 34/36? Jinak tomu vůbec nerozumím, to jste asi pochopili... Jde mi o vizuální stránku věci + aby to byli automaty. Moc díky! Vlasta
  10. Ahoj všem, mám dotaz. Jsem tu nový, delší dobu vybírám hodinky a dostal jsem se k SARB033. Brzy letím do US a koukal jsem, že jsou tam normálně dostupné přímo od Seika a plánuji si je objednat. Problém je ale v tom, že jsem je nikdy reálně neviděl a nechci objednávat "zajíce v pytli", natož řešit nějaký return v US. Proto se chci zeptat, je tu někdo z Prahy (případně okolí) kdo by byl ochotný mi je za kafe (či poplatek) ukázat, abych viděl jak velké jsou v poměru s mou malou rukou atd.? Moc díky! Vlasta EDIT: Ještě jsem zapomněl napsat, proč plánuji koupit v US - co jsem hledal, přijde mi, že v ČR v žádném reálném obchodě nejsou (kde bych mohl před koupí vyzkoušet), pokud se pletu, budu rád za info.
×
×
  • Vytvořit...