Přejít na obsah

tomas7

Členové_50
  • Příspěvky

    85
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele tomas7

  1. Střídám několik kousků tak, datum většinou neseřizuju.
  2. jedny .....úplně ....... obyčejné ..... černé...................................želvy doba je zlá Kamile
  3. Mě se víc líbí tyhle. Už se jim na youtube říká steelmaster.
  4. Zrovna jsem chtěl vložit odkaz
  5. Na sumo mi jde 6R35 necelé 2 s do plusu. Ale musím je nosit denně. Pokud nejsou dost natažené tak to letí o řád nahoru. To když ob den nosím jiné.
  6. tomas7

    Seiko Sumo

    Od strapcode jsem měl potíže jenom s tímto. Ostatní jdou dobře. Taky může jít jen o pár kusů. Těžko říct. Každopádně jak jsem psal, Seiko má taky pěkné rozdíly mezi jednotlivými variantami Sumo. Třeba pepsiny mají i menší rozteč na šířku. Tam ten tah vůbec nešel vložit. Pokud je hodinář průměrně šikovný tak to tam dostane. Taky můžou být u jednotlivých pouzder jinak vyvrtané díry na stěžejky. To mám třeba u zelených limitek Turtle.
  7. Už několik týdnů střídám pepsi a šedé.
  8. tomas7

    Seiko Sumo

    Taky jsem se s Hexadem hodinu trápil. Má to blbě vyvrtané díry na stěžejky. Na pepsiny to nešlo vůbec. Jsou velké rozdíly i mezi jednotlivými modely sumo. Chce to jehlový půlkulatý pilník a trochu tomu tahu pomoci aby dosedl blíž do pouzdra jinak nezaskočí stěžejky.
  9. tomas7

    Seiko Legenda - Želvy

    Tak odpověď mě moc nepřekvapila. Mám si to zmáčnout kleštěmi aby to venkem lícovalo. To že tam ten pravý článek vůbec nepatří, že má úplně jiné rozměry a nenavazuje na sousední, je jim úplně jedno. Tenhle článek zkusím úplně odstranit.
  10. tomas7

    Seiko Legenda - Želvy

    Uncleseiko Razor Wire po 2,5 měsících dorazil. Nechci dělat někomu špatnou reklamu, ale asi to byla poslední věc, kterou jsem u nich objednal. Viz druhá fotka. To, že nebyly některá očka na spojovacích tyčkách jsem si opravil, ale tenhle článek je oboustranně lisovaný a není běžně rozebiratelný. Jsem zvědav co mi na to odpoví.
  11. tomas7

    Seiko Sumo

    K barvám pepsi nebo padi je jubilečko asi nej volba. Pokud mluvíme o "železe". Ale třeba ty žluťáky nahoře jsou lepší na tom Anvilu i když má jen plechové koncovky.
  12. tomas7

    Seiko Sumo

    taky doporučuji Angus a čím dál víc se mi líbí Hexad. Na fotkách nic moc, ale na živo se k sumu parádně hodí. Naopak u Super engineer II se mi nelíbí tvar koncovek do pouzdra. Moc to neladí s hranatě opracovaných tahem, který sám o sobě je dost dobrý. To už raději od yobokies Anvil. Takto vypadal super engineer I.
  13. tomas7

    Seiko Legenda - Želvy

    Chtěl jsem na želvy mesh, ale vadila mi ta díra v pouzdře. Takže když strapcode vypustilo tohle, tak jsem dlouho neváhal. Tedy chvíli jo, protože ta cena je na zabití. Hodil jsem to na několik barevných variant pro lepší představu. A teď první dojmy a fakta. Kdo má malou ruku, tak ať na tohle rychle zapomene. Pod 18 cm to asi nebude ok. Ono to jde zkrátit možná až na 16,5, jenže spona už je pak na tahu tak asymetricky, že to bude převracet hodinky na malíkový hřbet ruky. Já mám cca 18,5 a to celkem jde. Ani zdaleka to nejde vyladit jako třeba jubilee. Pevné části tahu jsou dost dlouhé. Jinak zpracování je na běžné úrovni strapcode, Tah se zužuje z 22 na 18 mm. Stěžejky 2,5 mm nejdou použít, jsou u toho dodány tenčí.
  14. Tak dnes po delší době želvy. Na novince od Strapcode. Další foto a info ve vláknu Želvy.
  15. Tenhle cifr slunko taky může
  16. tomas7

    Seiko Sumo

    Sedé + tah Hexad strapcode
  17. tomas7

    Seiko Sumo

    fotka je zkopírovaná tady: https://monochrome-watches.com/the-sumo-gathering-seiko-prospex/
×
×
  • Vytvořit...