Přejít na obsah

Lucky Lucaso

Členové_50
  • Příspěvky

    960
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Vintage

Návštěvy profilu

2 240 zobrazení profilu

Lucky Lucaso's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

-1

Popularita

  1. https://www.facebook.com/share/AzmYetiXtv5qNbkS/ Prislo mi fer dat sem i jeho vyjadreni.
  2. Za me je to teda moc hezka uchylarna. Doufam, ze se pochlapis, akoupis rovnou celou kolekci
  3. Dejv je nejak napred ne? Ja budu dnes naposledy hyzdit forum nijak nezajimavou fotkou. Zitra bude zmena, jeste nevim jaka....
  4. Hele ale hlavne klid. Ja se na to vsechno ptam, protoze me to fakt zajima. Ja uz ho dlouho sleduju ale zase nejsem uplne zaslepenej. On rika o greendealu A, a odpurci rikaj "savo,nacek,blb, atd. Ale ani jedno neni odpoved na to co me zajima. Chtel bych si udelat ucelenej nazor, ale zatim neni moc z ceho. On rika, ze se tu likviduje prumysl a odpoved je," Ale vy mate svicen s hakovejma krizema." To je argument jak svina.
  5. No vsimnul jsem si narazky na nacka Turka, pak neco o ruseni EU a vitani slovanskych bratru. Takova smesice vseho.
  6. Ok, beru. S tim se neda nez souhlasit. Dal se v tom pitvat nebudu.
  7. Tys tu knizku cetl? Jsi si jistej,ze tam je neco o savu? Nebo to je jen prezvatej blabol od Danuse?
  8. Tak u tebe vzhledem k tomu k jakym korenum se hlasis je celkem pochopitelne, ze te tyhle jeho projevy vysiraj. A ne, ani ja to hajlovani neobhajuju. To je proste mimo. Ale co tam mas dal? Neco konstruktivniho? Neco k greendealu? V souvislosti s tim co hlasa on?
  9. Koukam, ze Filip slapnul na kuri oko mnoha lidem i zde na foru gentlemanu. By me zajimalo co ti udelal tak strasnyho, ze ho nazyvas blbem.
  10. Jsem cekal, ze se strhne lavina s monstrama, a ono prd. Kdo by taky nosil letni hodinky v lete, ze jo? A nebo jsou vsichni na tabore a maj zakazany mobily?
  11. Jj, mate pravdu. Oni ty hodinky jsou cely krasny. Ale poradne je vyfotit je v mem pripade nadlidsky ukol. Tohle je jedna fotka ze sta, ktera se jakztakz povedla. Pritom nazivo jsou fakt paradni.
×
×
  • Vytvořit...