Přejít na obsah

Kalisport

Členové_50
  • Příspěvky

    1 036
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Kalisport

  1. Hele strašně se zamlžovvaly ( kondenzace). A ještě měly z vnitřní strany sklíčka podél číselníku od 8 po 3 nějaký zelený flek co bylo vidět jen na slunci. Vypadalo to takhle Reklamace na timestoru neuznaná, ale prý v rámci dobrých vztahů se zákazníkem mi je aspoň vyčistily a provedli test vodotěsnosti.
  2. Kalisport

    Zase ta Monstra

    Dobrej úlovek ty monstra
  3. Dnes se mi vrátily z reklamace
  4. Tady jsou zrovna jedny ty Seika na prodej. https://forum.chronomag.cz/topic/169677-chief-první-jarní-výprodej/#comment-2999780
  5. Mám zálusk na tyhle monstra, už jsem je měl a rád bych je vlastnil znova.
  6. Ten je na ně jak dělaný
  7. Právě že mám tak nějak v hlavě oranžový nato za mě by to spolu dobře hrálo . Nosil jsem spoustu potápek na natu a za mě pohoda. No uvidím jak se nakonec rozhodnu .
  8. Jak si myslíte že si povede pvd u Ray II Raven ? Mám chuť je objednat. U mě trpí všechny hodinky na poškrábané spony a já už s tím jsem tak nějak smířenej, ale co to pvd? Jak to bude vypadat? Budou tam "stříbrný" zářezy nebo zůstanou vlásečnice černé ?
  9. Jakému městu patří tohle náměstí ?
  10. Super. Jubilee je za strapcode?
  11. Od tý doby co mám android a přidám fotku v dobrý kvalitě, tak se mi nahraje stejně úplně na hovno .
  12. Sobotní válendo s želvama
  13. Velká paráda ta příroda. Hodinky samo taky. Já abych se dostal do takového lesa tak bych si musel udělat výlet na půl dne , takže trochu závidím .
  14. Koukal jsem na ty powermatic a jsou super ale bohužel přes budget a baterky nechci
  15. Jelikož už jsem OS měl tak vím o čem mluvíš . Proto jsem je dal do základního výběru jsou suprový akorát jsemel problémy s přesností.
  16. Včera jsem zrovna koukal na zelené a zaujaly mě, ale ta WR 30 je teda bída .
  17. Já se teda chodím saunovat do parní sauny kde je max 50 stupňů tuším, ale vždycky spíš míň a hodinky mám na ruce pořád. Hodinky dost střídám takže tam mám pokaždé jiné ( jenom potápky) ale Citizeny NY0040 to asi nezvládly neboť jsem začal mít po nějakém čase problém s kondenzací. Nutno podotknout, že ty Citizeny jsou jediný který tenhle problém mají.
  18. Co to máš prosím za pásek na těch chronech? Origo nebo se dá někde sehnat?
  19. Od tebe ta rada neplatí ty si byl ještě nedávno Ball ambasador tady na fóru ...koukám na ně teď na x videích mám jich plnou hlavu
  20. Díval jsem se teď na pár videí těch Ballů a tu korunku bych asi nedal je strašně dlouhá .... Nejvíc mi tedy teď vrtají hlavou ty první OS co jsem dával a ty Sarby... Ty římský čísla mi teda vůbec nevadí...vy mi dáváte
×
×
  • Vytvořit...