Přejít na obsah

Adajih

Členové
  • Příspěvky

    9
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Adajih

  1. Ahoj, ví prosím někdo kdy se začínají úročit peníze na spořícím účtu po té co přijdou na účet? Jde mi o to, že budu například posílat zítra dopoledne peníze se spořáku z J&T na spořák Unicreditu a zajímá mě jestli se budou prostředky úročit tento den alespoň v jedné bance? Děkuji za odpovědi :))
  2. Nevíte prosím někdo, jak to má dnes Erste Premier přesně s podmínkami? Myslím tím jestli minimálně těch 200 000 Kč musí být od prvního do posledního dne na účtu? Žádné jiné produkty u nich nemám :)
  3. Zdravím, neví někdo jak je to dnes u Erste Premier, s poplatkem za vedení účtu, myslím to tak, že od 1.1.2021 jsou nové podmínky. Prý nějak rozlišují, jestli příjem je opravdu příjem?
  4. Chlapi potřebuji najít banku kde bude nejmenší rozdíl mezi prodejem a nákupem dolaru, jelikož to potřebuji převést do E-broker od Fio banky a tam nakoupit nějaké ETF. Když to udělám ve Fio tak je tam zhruba 1.2 Kč rozdíl nákup oproti prodeji, což je kolem 5 % ztráta jen kurzovním rozdílem.
  5. Takže pojištění nemovitosti? Žádné jiné není povinné? PPI (pojištění schopnosti splácet) nebo životní pojištění? Ten úrok není nic moc no, takovej průměr co se týká trhu...
  6. Ahoj, jakou banku vybral? A je to s pojištěním nebo bez?
  7. Ahoj Patriku, už je to někde oznámené, nebo ta informace přijde zítra? Už víš kolik trinity bude mít úrok?
  8. Zdravím potřeboval bych radu od zkušených, mám nově Erste Premier, kde jestli jsem to pochopil, tak mi musí přijít mzda 210 000 za poslední 3 měsíce,jinak zaplatím poplatek 1000 Kč za daný měsíc, ale mám jiný problém, jelikož mi nechodí výplata pravidelně ve stejné výši, nevím jestli budu úplně každé 3 měsíce přes 210 000 Kč, myslel jsem, že to bude ročně 840 000 Kč to by nebyl žádný problém. Moje otázka tedy je, banka zaúčtuje poplatek, když přijde za 3 měsíce třeba jen 190 000 Kč z mého zaměstnání? Děkuji za odpověď! )
×
×
  • Vytvořit...