Přejít na obsah

george43

Členové
  • Příspěvky

    12
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Prim, IWC

Návštěvy profilu

185 zobrazení profilu

george43's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Tak ještě před koupí jsem si raději proměřoval ruku :-). Naštěstí je to v cajku, jinak bych se do nich musel trošku vyžrat .
  2. Jj, z Aukra. Fakt se mi děsně líbí a bastly mám obecně rád :-). A moc díky za tip - je to tak, jak jsi uvedl! No ještě že jsem to neurval...
  3. Zdánlivě triviální otázka. Nevím, jak pohnout ručičkama - klasické povytáhnutí korunky mi prostě nejde. Tak se ptám, zda tu třeba není nějaký jiný systém, nebo jestli je na hodinkách závada? Bojím se za tu kuronku pořádně zabrat, ať ještě něco nezničím... Poradí někdo?
  4. george43

    Hodinky MIMO

    Aha, tak to zní pravděpodobně - děkuji za vysvětlení !
  5. george43

    Hodinky MIMO

    Takže to mám chápat tak, že někdo někde něco sesbíral co dům dal, sešrouboval to dohromady a k tomu si ručně namaloval ciferník, ano? :-) Tak asi nějaký šikovný hodinář?
  6. george43

    Hodinky MIMO

    Tak až hodinář pomohl :-). Na dýnku není nic a strojek viz. fotky. Dá se z toho něco usoudit?
  7. george43

    Hodinky MIMO

    Moc děkuji za ochotu :-). Zjevně je to detektivní práce i pro odborníka - to bylo pro mne nečekané - myslell jsem že to tady dám a všem bude hned jasno! :-) No, už jsem se pokoušel hodinky otevřít ale asi bych je akorát poničil, fakt to vůbec nejde ani jemným ostrým nožíkem; není tam ani žádný "žlábek" či drážka. Není na to nějaký fígl? Asi to ale donesu k hodináři, ať mi je otevře a pak vyfotím. Už jsem měl i zájemce ale také chce fotku strojku... A ještě jednou dík!
  8. george43

    Hodinky MIMO

    Taky už mne to napadlo, ale jsem fakt laik.. A skládačka bude teda i Mimo?
  9. george43

    Hodinky MIMO

    Tak samozřejmě že už jsem prošel desítky a desítky stránek. Proto jsem se zaregistroval zde v domění, že u odborníků pochodím :-). No - nepochodil jsem. Je jasné, že přesně tyto hodinky neexistují a nikdy neexistovaly... Mám totiž stejný problém ještě s Primkami po taťkovi. Taky neexistují, i když je mám šuplíku. Je to frustrující :-(.
  10. george43

    Hodinky MIMO

    Děkuji za odkaz, nicméně kromě toho, že firma existovala zde žádné další informace nejsou - teda já nic dalšího nenašel. Ale i tak děkuji za zájem...
  11. Dobrý den, poradí mi prosím někdo, co to mám za hodinky?
×
×
  • Vytvořit...