Přejít na obsah

Enyeus

Členové
  • Příspěvky

    15
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Enyeus

  1. Ten ocelový tah Dune dost sluší. Spona je sice větší a za mě parádní
  2. Nemáte náhodou někdo zkušenost se značkou Wise? Ideálně s tímhle modelem, docela mě lákají pro to nestandardní pouzdro z damaškové oceli
  3. Ahoj, tam jsem je chtěl původně koupit taky, ale kvůli clu, DPH jsem kupoval v Miláně. Zkusil bych se tam zeptat, na webu nemají vše https://grimoldimilano.it/ Doruceni za 40€ do druhého dne DHL express. Moje zkušenost jsou ale jen jedny hodinky, takže se nemohu zaručit.
  4. Nový přírůstek do rodiny Dneska poprvé na ruce. C65 Ombre v bronzu.
  5. Dneska jsem ponosil Spirity na novém (vlastní výroba) řemínku
  6. Moc děkuji! Těší mne, ze se líbí S kůží si aktuálně hraju půl roku, ale do teď to byly jen peněženky Tady je kdyžtak detail postupu výroby
  7. Ahoj, dokázal by někdo identifikovat typ? Hledal jsem na Google a tyhle jsem nikde nenašel, tak si říkám jestli to není nějaká zpatlanina. Každopádně bych k nim rad sehnal lepší cifernik, respektive v lepším stavu.
  8. Nasazena nová kůže, kterou jsem před dvěmi týdny vytvořil
  9. Dobrý den, rád bych se Vás, jako odborníků, zeptal na názor na tyto hodinky: Tissot Tradition Automatic (Open Heart) - zde je prodává Bechyně Líbí se mi na nich to, že jsou elegantní, mají vidět strojek, ale ne moc (skeletony se mi nelíbí) a nemají datumovku, protože to je pro mně zbytečné a libí se mi takové, které ukazují pouze hodiny, minuty a vteřiny. Byly by to mé první kvalitnější hodinky - do teď jsem používal 10 let Casio EF-126, ale v poslední době jsem se zhlédl v mechanických strojcích a rád bych si koupil jedny na - nechci říkat na celý život, ale co nejdéle. Stojí 18.910Kč, podle všeho mají relativně kvalitní strojek, je to pravda? Mluví o 80h rezervy - je to reálné, nebo jen marketingový řeči? Existují za cenu do 20.000Kč jiné kvalitní hodinky v podobném stylu? Zde na fóru jsem dočetl, že Tissot se vyplatí do 15.000Kč, proto se ptám jestli touhle značkou nedělám chybu. Moc děkuji všem, kteří mi poradí!
×
×
  • Vytvořit...