Přejít na obsah

Stickler

Členové
  • Příspěvky

    38
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Panerai

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Stickler's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Tak asi záleží na kvalitě a vrstvě. Třeba Archimede, Breitle, nebo IWC co jsem měl byly vždy bez problémů a dost to pomáhalo
  2. Ten safír má vrstvu AR, že? Na AR jsem tak trochu ujetý a to je asi taky jediná věc, která mě na mých Paneraikách dost štve, protože ten vnitřní je houby platný..
  3. Vážně mi nešlo o žádnou účast v sekci bazar a ani nevím proč honit příspěvky. Dokonce jsem přidal i vlastní foto Panerai PAM111, které mám, jiné hodinky teď nemám, tak jsem jen chtěl okomentovat ostatní, protože mám teď čas, fórum je pro mě nové a hodinky mám rád. Netušil jsem že to někomu bude vadit, nechci tím nikoho obtěžovat, tak se zkrátka už budu jen dívat. Ještě jednou omluva všem, kterým to vadí, nebyl v tom žádný nekalý úmysl.
  4. Dobře, omlouvám se všem, které to pohoršilo. Budu se už jen koukat. Že je sekce bazar nějak omezena netuším, nemám co prodat. Jen jsem se chtěl účastnit, nic víc.. Tak pardon všem, končím s psaním.
  5. Promiň, narazil jsem na toto fórum prvně a prostě se rád koukám co kdo má a rád pochvalím, co se mi líbí. Nevěděl jsem že se to nesmí.
  6. Stickler

    Mido

    Až na to slovní spojení hezké
  7. Ty jsem dřív chtěl - moc pěkné!
  8. Stickler

    Ukaž své Alpiny

    Taky jsem nad nimi kdysi přemýšlel, pěkné
  9. S tím textilním modrým řemenem jsou super
×
×
  • Vytvořit...