Přejít na obsah

Lukyyyno

Členové
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Lukyyyno's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Je tam přímo kontakt na pana Kličku, zkusím to, díky za radu a jestli něco zjistím, dám vědět
  2. To je jediná stránka, kde jsem něco našel a přišlo mi to zajímavé, ale kontakt na pana Ing. Josefa Kličku tam nikde nevidím. Je tam jediný komentář a ten je ode mě Možná jsem slepej, ale vidíš tam prosím Tě nějaký kontakt?
  3. Dobrý den, koupil jsem hodinky Molnija, které mají na zadní straně vyryto " ČSD 62 - 305". Chci se zeptat, lze nějak vytrasovat, komu hodinky patřily? Jak jsou staré, jakou mají historii? Lze podle toho evidenčního čísla něco zjistit? Nějaká evidence musela existovat. Přiznám se, že nevím, kde mám hledat. Na internetu jsem takřka nic nenašel. Archiv ČSD? Poradíte mi prosím někdo? Předem díky za každou radu či připomínku
  4. Dobrý den, koupil jsem hodinky Molnija, které mají na zadní straně vyryto " ČSD 62 - 305". Chci se zeptat, lze nějak vytrasovat, komu hodinky patřily? Jak jsou staré, jakou mají historii? Lze podle toho evidenčního čísla něco zjistit? Nějaká evidence musela existovat. Přiznám se, že nevím, kde mám hledat. Na internetu jsem takřka nic nenašel. Archiv ČSD? Poradíte mi prosím někdo? Předem díky za každou radu či připomínku :)
×
×
  • Vytvořit...