Přejít na obsah

kachnička

Členové_50
  • Příspěvky

    89
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele kachnička

  1. A jaký je rozdíl mezi tvar a armovacím? Armovací dle názvu by mělo vydržet víc, dle mé dedukce, ale rád se nechám poučit, ať neumřu úplně blbej.
  2. Děkuji za vysvětlení. Tak že mám pravděpodobně jeden originál armovák. Ještě se zeptám, Tvar je nižší nebo bublina? Nějaký jsem vygůglil, tak bych kdyžtak i zakoupil.
  3. Já, já a zase já Teď řeším sklíčko. Koukal jsem na pět pouzder a na většině z nich mám vyšší vypouklé sklíčko a na jednom pouzdru nižší. Jak má vypadat originální armovací sklíčko, popř lze nahradit nějakým "lepším"? Předem děkuji za trpělivost s mými dotazy.
  4. Ne, nic jsem neřešil, když nevím, co vlastně scháním.
  5. To je sice hezké, ale já potřebuji rozměry kvůli objednání černé korunky. I tak děkuji za reakci.
  6. A opět já Chtěl bych si pořídit černou korunku. Na ebay a alíku je korunek dost, jen nevím rozměry. Přečetl jsem si vlákno o korunkách na igeny a z toho mi vyplívá, že bych musel vypreparovat těsnění, abych je pořádně změřil. Bohužel i tak bych se svými měřidly nebyl moc úspěšný. Mám jen obyč šupléru. Nevíte někdo rozměry, popř neobjednával jste někdo korunku co by do dvojek pásla? Předem Vám děkuji za odpověď.
  7. Chtěl bych se zeptat. Chtěl bych si na ručičky u humbera nanést lumi barvu a má otázka zní, jsou ručičky "prořízlé"? Nerad bych zbytečně ničil původní barvu, pokud by byly "plné". Předem děkuji za odpověď.
  8. Chtěl bych se zeptat, z jakého materiálu je armovací kroužek? Měl jsem za to, že je z plastu, ale po rozdělání jednoho starého pouzdra (snad od PS2) na mě vypadlo mosazné. Předem děkuji za odpověď.
  9. Děkuji pěkně. Budu tedy vybírat z produkce Eltonu.
  10. Už to vypadá, že tu jedu monolog. Nezkoušel někdo napasovat ručičky z jiného strojku, jako třeba NH35, NH36, ETA 2824, 2836, Miyota 8215, 8205, DG2813, 3804,... popř. z kterého strojku by ručičky mohly pasovat?
  11. Ještě bych se chtěl zeptat. Viděl jsem tu několik hodinek, kde bylo doplněno lumi. Jak ho prosím nanášíte? Mám nějaký v prášku, tak i fosforovou barvu. Předem Vám děkuji za blbuvzdorné rady, jak postupovat.
  12. Ještě bych se chtěl zeptat, zda někdo nevíte průměr číselníků dětských sportů? Předem Vám děkuji za odpověď.
  13. Děkuji. Rozměry za milión slov.
  14. Nebo spíš jinak, nastíním své myšlenkové pochody. Do elegantů číselník z igenů nebo do soudků ze sportů 2.
  15. Jasný, to jsem přestřelil. Nepřemýšlel jsem nad tvarem, jen nad průměrem.
  16. Čili by šel dát dejme tomu do pouzdra elegant a naopak? Ptám se jen tak hypoteticky.
  17. Na průměr číselníků. Zda jsou všechny stejné?
  18. Chtěl bych se zeptat, zcela výjimečně... Velikost respektive průměr číselníků/ciferníku sport igen a sport 2 je rozdílná nebo stejná jako u ostatních ciferníků kalibru 66/68? Předem děkuji za odpověď na blbou otázku.
  19. Jelikož jsem na netu podobné nezahlédl a potřebnou literaturu ještě nevlastním, chtěl bych se zeptat, zda se jedná o bastl?
×
×
  • Vytvořit...