Přejít na obsah

Vader

Členové
  • Příspěvky

    17
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Vader

  1. Vader

    Doxa SUB

    No nic, jsem rád, že tohle vlákno ožilo. Hodinky, kterými toto vlákno začalo, a moc díky Juraj11. Ty 1200T jsou fakt super.
  2. Děkuji Onyxu a panu Kalivodovi za kompletní servis Ulysse Nardin Marine 1846. Po 48 hodinách pořád jdou s odchylkou 0 vteřin za den. Fotky z rozebrání a čištění strojku jsem zvláště ocenil, protože to člověk nikdy jinak nevidí.
  3. Na těch nových je cifr sice už hodně výrazný, ale pořád se mi líbí, master chronometr s odolností proti magnetismu je taky super, ty ručky nejsou úplně moje gusto, ale je to klasika, tak co... . Ale co se mně osobně na nových nelíbí je právě ta korunka, která vypadá fakt jako vršek od lepidla nebo od zubní pasty, navíc je jiná oproti klasické korunce na pozici 3 a nechápu, proč ji změnili na toto. Za mě jsou nejhezčí ty GMT nahoře. Už to teda nejsou typický potápky, ale jsou jsou moc hezký.
  4. Dnes vintážní Ernest Borel na novém řemenu.
  5. Měl jsem úplně stejný nápad jako Murphy97.
  6. Díky, sice bych byl radši od někoho z osobní zkušenosti, ale i tenhle pohled včetně pohledu Berta cením. Takže já to radši riskovat nebudu a zase se radši obrátím na AD. Jinak chlapi, nebuďte tak paranoidní. Kdyby někdo chtěl dělat reklamu, tak rovnou napíše skvělou recenzi a nebude se ptát na zkušenosti. Jinak se bude každej bát na někoho zeptat a o čem pak ta diskuze bude... Já vím, že se tady pár servisů doporučuje, ale jeden je dost mimo Prahu a tenhle jsem si chtěl jen prověřit.
  7. Hele, já momentálně chci servisovat dvoje hodinky, tak jsem se zeptal, a mám zajem o recenze negativní i pozitivní, protože to nejsou ani jedny rozhodně levný hodinky a jsem opatrný a jedno doporučení mi je tak nějak málo. Moje profesní zájmy advokáta jsou fakt úplně jinde, než dělat někomu reklamu :-).
  8. Ahoj, známý mi doporučil servis Atelier Watchmakers CZ v Praze v Bílkově ulici. Nikde jsem na fóru k nim nic nenašel, tak se chci nejdřív zeptat, jestli se servisem u nich někdo má nějakou zkušenost. Díky
  9. Vader

    Doxa SUB

    Ta lesklá luneta je magnet na vlásečnice a s tím se holt nedá nic dělat, ale jsou krásný. Mám je dva dny, ale líbí se mi čím dál víc.
  10. Pochvala prodejci. Bezproblémová komunikace, ochota, rychlost jednání, pochopení pro to, že když já něco chci, tak to chci hned, i když je to v neděli večer :-). Díky.
  11. Zdravím, nemáte nějaký tip na servis UN na běžný servis? Oficiální servisní centrum jsem na stránkách UN našel nejblíž ve Vídni. Případně, jestli někdo nezkoušel ten ve Vídni, kam se případně ještě zajet dá. Tohle vlákno je už starší, tak se ptám znovu.
  12. Dneska tyhle. Teprve po přečtení jednoho vlákna zde jsem si na nich po asi 12ti letech všiml, že některé indexy nejsou na setinu milimetru přesně, takže díky ...
×
×
  • Vytvořit...