Přejít na obsah

Zdajčrs

Členové
  • Příspěvky

    4
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

O uživateli Zdajčrs

  • Datum narození 14.1.1988

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Zdajčrs's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. to Gilius: Pěknej kousek, kdybych neměl čerstvě koupený ty moje Casia, možná bych o nich uvažoval. Takhle o bratříčka nemám zájem. to All: Jinak hodinky mi přišly z zgwatches.co.uk bez problémů. První dojmy vcelku pozitivní. Led diody ve tmě svítí víc než dost, trochu horší je to s luminiscenční vrstvou, ta se docela rychle slábne. Hodinky jsou docela masivní a přijdou mi větší než sem čekal (spíš jen nezvyk), ale celkově spokojenost. Diky všem za rady.
  2. to Kenda: Diky za info. Zrovna když jsem si verifikoval paypal a chystal se objednat tak se změnily doporučeny ceny vyrobce (u gumy 45L ->60L a u tahu 50L ->80L) a tim padem se zvedly i ceny na watchshopu (na gumě 35L->45L a na tahu 40L->60L). Možná v Casiu usoudili, že za puvodni cenu to byl docela vyhodnej kauf (imho taky byl) a trochu si přidali. Nakonec jsem ale našel obchod kde je měli za nižší cenu (http://www.zgwatches.co.uk/casio-classic-divers-watch-mtd1054d1avef-p-745.html) a objednal je tam. Třeba ještě nezareagovali na novy ceny a nebo to s tim zdraženim nebude tak horky. Teď čekám jak to dopadne, snad se jich dočkám.
  3. Diky. to Dantechno: Na aukru sem si jich ani nevšim. Ale je tam jen verze na gumovym pásku, s poštovnym a koupenim tahu by mě vyšly o dost draž než z Británie. Takže radši zkusim objednat z toho watchshopu. Našel sem tady na něj samy pozitivní reference tak by to mělo byt ok.
  4. Zdravim, Protože taky docela vážně uvažuju o těhle hodinkách (MTD-1054D) z watchshopu, chtěl bych se zeptat jak nakonec objednávka dopadla. Konkrétně hlavně: 1. na kolik přišlo poštovné - na strankach píšou 5 - 7,5 liber může mi to někdo potvrdit? 2. je nějaký problém při převodu CZK-libry, příp. vysoké poplatky? 3. Obecně jestli byly nějaky problémy Budu rád za jakykoliv další rady ohledně hodinek, watchshop.co.uk i paypalu Pište buď sem nebo na SZ. Diky
×
×
  • Vytvořit...