Přejít na obsah

ZdenálGT

Členové_50
  • Příspěvky

    58
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele ZdenálGT

  1. Teď jsem koupil už třetí Altra Lone Peak. Naposled v 6 verzi. https://www.hardloop.cz/produkt/35933-altra-lone-peak-6-panske-trailove-bezecke-boty. Hodně dobra cena za legendární botu s nulovým dropem což ale nemusí každému vyhovovat.
  2. To není o honění přesného času ale o fascinaci mechanickým strojkem.
  3. U X-Wind. Na zádech do - a na boku bez korunky do +. Chce to zkoušet. Dlouhodobou přesnost mám 0,05 sekundy za den ale dá se jet na 0.
  4. Překvapený nejsem. Po dvou letech přesnost počítám na desetiny sekundy denně a nastavuji jen pomocí změny polohy přes noc.
  5. Díky. Zákruty zvládá skvělé i na evropské poměry. Není to vyloženě sporťák ale v zatáčkách lepší než třeba bmw řady 8. V zatáčkách překvapí každého kdo to nezna.
  6. Původně koupen tak na rok, dva ale už to táhnem pátý rok a furt baví. Za ty roky najeto 78000km bez jediného problému. Náhradu hledám ale nic pořádného nenacházím.
  7. Tak, dalo by se to vystavit třeba někam na plot.
  8. ZdenálGT

    Novinky Ball

    To není. V bílé za 62.
  9. ZdenálGT

    Novinky Ball

    https://shop.ballwatch.ch/en/DG9000B-S1C-BK To nevypadá špatně a 40mm je akorát.
  10. V současnosti i přes 18% inflaci nejlépe držet hotovost. Investiční příležitosti teprve přijdou.
  11. Tak to je pro mne novinka. Můžu se zeptat ktery to je současný model?
  12. No, prodělat se na nich nedá. Pokud ti je tedy neukradnou. U které značky za 120 litrů to můžeš říct.
  13. Záchranná mise v Thajské jeskyni Film dle skutečnosti z nedávné doby. Dobře udělané. I když člověk příběh zná a ví jak dopadne za mně super.
  14. Ale vždyť má pravdu. Když si vezmeš jaká aura kolem Rolex je, značka kterou zná každý a koupíš je od 5000Euro u AD a můžeš obratem prodat za 7000E a dobře je prodáš i po 20 letec, tak to je levná značka. Znáš něco podobného za 120 tisíc. Pochopitelně tam ta cena začíná ale ani 220 za suby není moc. To si může dovolit kdekdo.
  15. Není problém, rád poradím pokud bude s čím. Usa je obrovská země, každý stát trochu jiný. Vybere si každý jen záleží co od dovolené očekává. Pro nás je to TOP destinace co se týče přírody a vyžití na dovolené.
  16. To African.: V únoru 30C a výš na Floridě nečekej. Spíše pár stupňů pod. V noci nad 20 přes den 25C. Na poznávání ideál. Celkově USA je úžasná cestovní destinace na dovolenou i když trošku dražší. Cestoval jsem tam již devětkrát a stále nestačí. Západní parky zná každý z TV ale vidět na vlastní oči je zážitek který se neomrzí. Lidé jak píšeš jsou všude úžasný a kdykoli ochotní pomoci či poradit. Rozhodně doporučuji navštívit a ne jednou.
  17. To African: Zimní dovolenou řeším spíše tak, že vybírám dle nabídek letenek a nejlepší zimní dovolená byla Florida. Cestováno ve čtyřech, 5 dní Sarasota a 5 dní Miami. Letenka, ubytování v pronajatých vilkách přes Airbnb, půjčené SUV - cena 16500 osoba. Let je s přestupem ale myslím že do 12 hodin se to vešlo. Florida je super destinace na zimní dovolenou kde si užije jak plážový povaleč tak výletář a zima už je mimo hurikánovou sezonu viz. pár dní zpět (Sarasota je celkem zdevastována). S cestovkou jsem byl jednou a vím že pro mně ta organizovanost není ale každý to má jinak.
  18. A není jednoduší koupit letenky, zabukovat ubytko přesně kde chci a jaké chci a máš to za zlomek?
×
×
  • Vytvořit...