Přejít na obsah

Ondrej83

Členové
  • Příspěvky

    27
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Ondrej83

  1. Nakonec jsem si za ten rok koupil IWC Pilot mk. XVII a Rolex DJ 36 Ale už se zase dívám po něčem novém. Chtěl bych nějaké tenké "oblekovky".
  2. No, já jsem se na ně zapsal před 14 dny, takže to asi chvilku potrvá, když to tak čtu. Čekal jsem tak rok. Zkoušel jsem to z borca vytáhnout, ale kroutil se
  3. .... s loučením mám trochu problém
  4. Tak jsem to čekání nevydržel a koupil jsem si zánovní DJ 36
  5. Tak jsem od nákupu prvních hodinek vydržel asi půl roku a pořídil jsem si další kousek, konkrétně Rolex Datejust 36 mm s jubilee tahem. Doručení se podařilo až podruhé, ale už je mám doma. Akorát budu muset sehnat pár dílků na jubilee tah, protože je mi malý.
  6. Takové bych si chtěl taky časem pořídit, hrozně se mi líbí ty tvoje VC Patrimony, PP Calatrava s římskými číslicemi nebo Lange&Sohne Saxonia. To jsou takové krásné jednoduché hodinky. Všelijaké komplikace mě zatím moc neoslovily.
  7. Já jsem je měl od začátku hodně vysoko, ještě jsem uvažoval nad Portuguese 7days. Pak jsem tam měl právě ty OP, které asi stejně nakonec vezmu, ale tam jsem chtěl úplně tu poslední generaci, protože ta předchozí mi nějak vizuálně neseděla. Co tvoje VC? Spokojenost?
  8. Protože musím čekat na Rolexy OP, tak jsem se rozhodl, že si koupím hodinky, které se mi celkem dlouho vizuálně líbily. Přemýšlel jsem i o poslední generaci, ale nelíbila se mi na nich datumovka. Jsou to moje první automatické hodinky, takže se teprve seznamujeme. Chovám se k nim podle manuálu
  9. Já jsem tam psal dotaz před 14 dny a doteď bez odpovědi, ale je pravda, že jsem tam chtěl nechat jen "blbejch" 150k Do HB jsem poslal dotaz včera ráno a po obědě mi volali a na všem jsem se domluvil. Nechápu, jak někdo, kdo prodává tak drahé zboží, může mít takový přístup.
  10. Já jsem tam volal včera s tím, že bych chtěl bright blue číselník, což je ta klasická tmavě modrá, a bylo mi řečeno, že mám počítat s rokem, ale možná to budou mít dřív.
  11. Po dlouhém váhání jsem se rozhodl, že si pořídím nové Rolex OP. Prvně jsem si říkal, že se podívám po nějakých zánovních OP nebo DJ, ale s ohledem na ceny a moje zkušenosti mi to přišlo jako docela rizikové. Trochu mi vadí, že se dá vybrat pouze mezi velikostí 36 nebo 41. Nakonec asi zvolím 36, protože 41 mi přijdou moc velké. Kontaktovat jsme HB, abych si domluvil zápis na wishlist. Dostal jsem informaci, že se čeká na OP jeden rok. Máte s tím někdo zkušenosti? Myslel jsem, že se dlouho čeká převázně u vyšších modelů.
  12. Tak jsem včera rozjel koupi nových Rolex OP, zvolil jsme klasickou velikost 36 a bright blue číselník. Tento měsíc se pojedu napsat na wish list a uvidíme, jak dlouho to bude trvat. Pán z HB, který mi volal, tvrdil, že to možná bude trvat rok, což mi teda u OP přijde docela dost, aspoň podle toho, co jsem tady na fóru četl.
  13. Nakonec jsem se rozhodl pro Rolexy. Chtěl bych DJ nebo OP. Už jsem je poptával mailem v HB, ale jsou tam nějaké čekací lhůty. Navíc bych si je chtěl zkusit. Možná bych vzal i nějaké z druhé ruky.
  14. Zatím pořád vybírám, ale už mám jen dva favority. Rolex Datejust a IWC Portuguese 7 days. Nemůžu se rozhodnout
  15. Já myslím, že to význam má, podle mě je tam jistá odchylka, pokud jde o fake, aspoň u některých modelů rolex docela zásadní, asi 10g. I když u těchto je už z vesmíru jasné, že je to fake, už ta ražba na zadním krytu, to nemají žádné rolexy, podle toho, co jsem si tak četl.
  16. Ondrej83

    Chrono24

    Ahoj, máte někdo zkušenost s koupí přímo od Chrono24 jako prodejce? Tvrdí, že mají ověřený původ hodinek atd.
  17. Rozhlížím se už pár měsíců, chtěl jsem něco, co se dá nosit k obleku i k neformálnímu oblečení. Poslední roky jsem dost makal a chci si dopřát něco speciálního. Vím, že bych s lowcosty nebyl spokojený po pár týdnech.
  18. Nechci si kupovat něco, o čem vím už teď, že bych nebyl za měsíc spokojený.
×
×
  • Vytvořit...