Přejít na obsah

Ytineres

Členové
  • Příspěvky

    12
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Ytineres

  1. Ahoj, spokojený jsem Mně sedly hodně. Ta "průhledná" modrá se mi líbí víc, než u klasických modrých C60. Ta průhlednost není nijak rušivá, ani to nesnižuje čitelnost. Jsou to fajn univerzálky, které jsou navíc něčím zajímavé. Jak bude u nás lepší počasí, tak zkusím něco nafotit. Pro představu, jedna ze zimy - 17,5cm zápěstí.
  2. Ahoj, mám C60 Sapphire v modré. Někde jsem tu dával fotku. Jestli se chceš na něco zeptat, klidně SZ, nebo tady.
  3. A kolik vážíš, že ti trpí kolena, paty, záda...? Ondras_CZ - k výsledku gratuluju. 30g denně je hodně brutální. Nejsem si jistý, jestli to je dobrý způsob, takhle nárazově srazit sachry. Myslím si, že tohle nebude dlouhodobě udržitelné, bacha na jojo efekt. Ale pokud ti to vyhovuje a vydržíš to...
  4. Takže sport funguje, co? Navíc to máš ideální scénář, tuky dolů, svaly nahoru. Co by za tohle někteří dali. Při hubnutí jde o snížení tělesného tuku, a váha v tomhle nemusí být úplně dobrý ukazatel, jak už popsal morepower. Nevím, proč všichni řeší jenom váhu.
  5. Na víkend černé SARXy.
  6. Díky za přivítání. Mně se líbí pro tu jednoduchost. Žádné zbytečnosti. Kdyby ještě měly ručičky jako GS, to by bylo. A teď něco málo k dalšímu kousku. Po několika měsících, co jsem koupil SARXy jsem dospěl k názoru, že potřebuju (rozuměj chci) potápky. Kvůli rozmanitosti jsem se poohlížel po hodinkách s Etou, v podobné cenové hladině. Po přečtení recenzí jsem skončil u značky Christopher Ward. Vzhled hodinek se mi hodně líbil, a recenze vychvalovaly kvalitu zpracování, v této cenové hladině. Ze všech variant, které nabízí, mě nejvíc zaujaly právě tyto, C60 Sapphire. Z produktových i reálných fotek (kterých ale zas tak moc není), vypadaly parádně, podle mých představ. Stejně jsem ale měl obavu. jestli mi ten průhledný ciferník nebude vadit. Teď jen stačilo počkat, až na ně dají tu správnou slevu Když přišly, obavy se rozplynuly. Ten průhledný modrý ciferník mi u těchto hodinek prostě sedí. Nějak to ve mě vyvolává pocit, že se dívám do moře Strašně užitečná je ta mikroregulace, a hlavně dobře vymyšlená, tohle se u Wardů fakt povedlo. Na druhou stranu by mi nevadilo, kdyby tah byl z části leštěný a ne celo broušený. Na mě to trochu působí levnějším dojmem. Celkově z nich mám dobrý dojem. Někomu vadí umístění loga, nebo šroubky pod ciferníkem, ale tyhle věci mi nevadí.
  7. Když je člověk lenivější, tak je možná vhodnější si zaplatit někoho rozumného, kdo mu poradí a vysvětlí základy. Navíc pro někoho to je extra motivace - když už za to platím, tak to budu dodržovat. Jenom je občas problém někoho rozumného najít. Samozřejmě nejlepší věc, když chci hubnout, tak si ty informace nastudovat sám. Toho už je plný internet. Jenom je třeba vzít v potaz, že co funguje jednomu, nefunguje druhému. Jeden může žrát jako prase a hubnout, a druhý nežere skoro nic a stejně nehubne. Ten přerušovaný půst je teď taková módní vlna. Někomu to funguje parádně. Já to taky zkoušel, a nic. Glykemický index je přežitek. Navíc stejná potravina může mít u každého člověka jiný index. Záleží, jaké má člověk složení bakterií ve střevech. A většinou (což není případ té mrkve), nikdo nejí ty potraviny samostatně. Pak je GI těch potravin úplně někde jinde. S těma oříškama bych byl taky opatrný. Sice nemaj moc cukru, ale hromadu tuku. Sice většinou kvalitního (záleží jaké ořechy), ale při hubnutí tuky musíš držet v rozumných mezích.
  8. Přeju všem dobrý večer. Je to můj první příspěvek na tomto fóru. Tak je věnuju mým prvním automatům. Začalo to úplně jednoduše, asi před rokem. Dvěma otázkami - Co chceš na narozeniny? Co třeba nové hodinky? Nemohlo mě napadnout nic blbějšího než googlovat: "jak vybrat hodinky". A samozřejmě jsem objevil tohle fórum. A už to jelo... Pár měsíců jsem jen sbíral informace, projížděl jsem hlavně sekci "Poraďte s koupí", hledal informace o strojcích, výrobcích hodinek. Před tím jsem nosil jen quartz a automaty pro mě byla neznámá. Po pár měsících jsem je ale našel. Hodně mě ovlivnilo toto: Seiko SARX035 - Recenze hodinek - Chronomag fórum. Super recenze nádherných hodinek. A ty fotky... Sice jsem si pořád říkal, že tolik za hodinky nedám. Že je to zbytečnost. Tohle jsem vydržel tak měsíc, než jsem je objednal. Už je mám více než půl roku. A mám teď o hodně pěknější zápěstí Musím vyzdvihnout oboustranné AR. To je fakt pecka (což na druhou stranu znevýhodňuje moje ostatní hodinky). Strojek zatím dělá pár sekund denně, tak doufám, že mu to vydrží. Za mě to jsou velmi povedené hodinky. Logická volba by pak byla zapomenout na toto fórum a nikdy se nevracet. Spokojeně si užívat SARXů a mít klid. Jenže na světě je tolik krásných hodinek... Bohužel jsem nezůstal u jedněch. Ale o těch dalších někdy příště
×
×
  • Vytvořit...