Přejít na obsah

michca

Členové_50
  • Příspěvky

    127
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele michca

  1. michca

    Servis IWC

    zdravim a dekuji vsem za odpoved. hodinky mam 9 let a v zadne fazi natahnuti jsem toto nikdy nezaznamenal-az nyni po servise jde vyrazne vice ztuha korunka a hlavne tento fenomen s vterinovkou. pri uplnem vyjiti jsem to nezkousel,muzu napsat za dva dny.
  2. škoda, že na fotce tak nevyzní naprosto parádní modrá vteřinovka, která zlatou krásně odlehčí. nádherný kousek!!
  3. Bylo by to sice fajn, ale fotka je pouze z víkendové návštěvy Carollina.
  4. Nádhera. U předchozí verze mi vadilo to rozdělení stolu a la ruleta, teď je to perfektní.
  5. skvělé, ale až po příspěvku sibirnaya jsem se zaměřil na pouzdro a vážně to spolu moc nehraje, ani ta korunka mi k nim nesedí. Jinak ale naprosto dokonalé.
  6. michca

    Hodinky a ženy

    S odkazem na svůj předchozí příspěvek apeluji, nechť je toto jediná fotka muže v tomto vlákně!
  7. michca

    Hodinky a ženy

    Jsem rád, že se napětí mezi Mody a hlavním přispěvatelem uvolnilo, a můžeme se těšit na další příjemné várky fotek. Důvod neshody jsem bohužel/bohudík nezaznamenal, ale přišlo by mi pořádně divné, kdybychom se mezi chlapy nedomluvili, jak moc "hambaté" fotky tady chceme. Rozumím a kvituji dodržování určité gentlemanské úrovně, ale přetahovat se, zda "kozy už je moc" mi přijde spíše jako intergenderová hádka. Ostatně máte někdo za to, že třeba takový Hugh se svým produktem už je za hranicí vkusu jen kvůli tomu, že prezentuje nahotu? Argument může být jediný, a to nehlídání hranice 18 let na tomto fóru, ale jinak mi přijde trochu přitažené za vlasy. Takže díky za fajn vlákno a těším se na další "kousky".
  8. ahoj, sám jsem si prošel výběrem ze širokého spektra hodinek (taky jsem měl vlákno.. ), tak tuším, co zažíváš.. k Tvému výběru: 1) IWC Port. - dle rozpočtu předpokládám, že nikoliv 7days, ale chronografy, která moc nesplňují Tvá kritéria stran podmínky "bez chronografu a s datem" 2) JLC - nesplňují požadavek bílého ciferníku 3) Hublot - viz JLC, ale za mě jsou super 4) Panerai - bílá mi na PANech nesedí, ale to je ryze subjektivní názor 5) RLX - splňují vše, co požaduješ a bílá jim dle mého velmi sluší (jako jedněm z mála hodinek tohoto typu) Takže z Tvého výběru a dle Tvých kritérií mi vychází jako jednoznačný vítěz RLX Explorer II v bílé. Tak ať vybereš správně!
  9. Mně naopak dává smysl mít dvoje hodinky rozdílných rozměrů. Daytony jsou vskutku menší a i takovým dojmem na ruce působí (což není vůbec na škodu, ba naopak). A na denní nošení větší robustní hodinky - a PO jsou dle mého nejuniverzálnější hodinky (ať z hlediska designu, tak cena/výkon). Ale opravdu Danne dobře odzkoušej tu velikost a taky váhu těch 45,5 mm. A pokud by rozměr vyhovoval, určitě porovnej i materiál Liquidmetal s normálními.
  10. Obojí jsou pořádné mastodonty. I ta váha, čtvrt kilové hodinky, to pak člověk večer, ruku za sebou vleče. ale nemůžu říct, že se mi úplně nelíbí, jedny takovéto by si v hodinkovém šatníku asi místo našly. a POčkům 2subcifry sluší dle mého více než 3.
  11. čím víc rolex, tím blíže lidu... kolikrát rolex, tolikrát proletářem... atd. (foto tady již milionkrát bylo, ale kontext si žádá)
  12. liqid: gratulace, podle mého asi nej hodinky v poměru cena/výkon/image
  13. a ať jen nekvákám, tak dnešní dopoledně pracovní. i mě už si primky našly, pečlivá a vytrvalá psychologická masáž PetraM v kombinaci s tím, že jak jsou malé, tak jsou pohodlné.
  14. Co to máš za řemen?! Ten temně modrý byl lepší, vyměnit tu šílenou orig. sponu velikosti policejních želízek.
  15. S ohledem na přesnost Zenithy, s ohledem na osobní vztah Orlíky (musíš je ale přesně nařídit cca 23:50 a doufat, že se následujících deset minut nezastaví, nezamlží,.. )
  16. jak vyser se na práci, dneska je přece všední den! Přesný údaj ještě nemám, ale vychází to cca +5 s denně, což je lambáda.
  17. Do práce ještě takto, ale večer na párty už radši "přezuju". Všem přeju vše nej do nového roku a ať vám to tiká!
  18. Záleží na Tvém věku a celkové stylu, ale za mne není nic víc šik a sexy na ženě, než normální pánské Rolex Submariner. Máš tam kyklopa, je to klasika nad klasiku a moc si nedokážu představit, které jiné hodinky splňují více parametry označení: definitivní hodinky. Dalo by se ještě argumentovat Daytonami, ale rozpočet by tím vzal za své.
  19. Včerejší s tričkem. Tímto velmi děkuji Ondrovi za organizaci!
  20. michca

    Omega plays golf!

    Já párkrát hrál s co-ax Omegama na ruce a nemám vyloženě za to, že by golf byl nějak dramaticky hodinkám nebezpečný - odpal je v podstatě zhoupnutí bez nějakého dramatického nárazu, takže by se ještě mely i pořádně natáhnout, ne? Spíše jsem měl hrůzu z ťukance při manipulaci s holema v bagu. Ale vážně, cíleně si je na golf neberu, spíše vždy zůstaly nějak na zápěstí, když jsem tam vyrazil z práce. Stejně tak předmětné hodinky - mám za to, že jsou golfové jen stylem a v rámci casual nošení jen odkazují, k jakému sportu má uživatel kladný vztah.
  21. Rád jsem se aspoň chvíli zúčastnil, příště už bez auta a na déle - utvrdil jsem se, že rozpravy o hodinkách nad pivem a o pivu nad hodinkami se mi budou líbit!
×
×
  • Vytvořit...