Přejít na obsah

Sirden

Členové_50
  • Příspěvky

    58
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Sirden's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Vypadá to, že jsi se do mě bezhlavě zamiloval. Můžu tě ale uklidnit, jsi jediný s kým jsem se kdy k nákupu hodinek sešel. Tudor jsem nikdy neměl, ale zmínil jsem jinou značku hodinek, trošku ti napovím přiloženým obrázkem. A na pivo ještě něco na běžném účtě mám...
  2. Jsi jeden z těch co dělá Slovákům v Praze ostudu svými pozérskými řečmi. Vůbec jsme se nebavili o žádných Tudorech ani o Datejustech, spostu věcí z toho co píšeš ti asi říkají imaginární hlasy v hlavě. Říct někomu: "Kafe je na mě" a pak tu psát nesmysly, to je přinejmenším zvláštní. Na Seiku nevidím nic špatného, taky umí vyrobit fajn hodinky. Hodnotit vše jen podle prodejní ceny a MI může jen hlupák.
  3. Úplně nechápu o co tu jde nebo co pána přinutilo napsat tu takové bláboly, nezbyde mi než reagovat. Dopředu jsem říkal, že si hodinky musím nejdřív vyzkoušet, to že jsem si udělal foto na ruce, tím si na bohatého nikdo nezahraje. Přišel jsem na schůzku, pán celou dobu mluvil, jaká je hrozná doba a jak jsou členové chronomagu zlí, jak je těžké to tu jen ovládat a že on na takové věci není atd. Na schůzce jsem byl s účelem koupě, odehrála se jen zhruba jak popisuje pán výše, telefon jsem pak jednou nezvedl, protože jsem něco dělal s děckem, sms jsem mu poslal jinou. Celé je to divné.
  4. Ber 41ky, ja si brousim zuby na bile...
  5. Lze tam vpravo nahore vybrat zemi, pokud vyberete Nemecko, tak se zobrazi eshop a ceny jsou v EUR a lze to i objednat na nemeckou adresu ;-)
  6. Zena ma ocelove Rado, vubec se s nima nemaze a nemaji ani skrabanec...Docela teda koukam...
  7. Ahoj, dnes jsem si na poště vyzvednul tah, níže přidávám pár rychlocvaků. Nějak jsem ale už přivyknul pohodlnému gumovému řemenu, tak ho nejspíš pustím do světa :-)
  8. V Olive Food v Karolinský jsem nikdy nikoho jineho nez me s Omega Aqua Terra na tahu nevidel :-D
  9. Kupte si je nekdo a pak mi reknete, jak jste vyresili to otravne krupani stezejek ;-)
  10. Bohuzel tah je jen u cernych. Diky :-)
  11. Ahoj, třeba se taky nemůžete rozhodnout, po kterých modrých potápkách sáhnout, a tak jsem níže sepsal pár vět o svém výběru. Dlouho jsem nemohl najít pro mě ideální kombinaci - ocelové, rozměr 42 mm, rozumná výška, keramická luneta, safír, automat. Někdo by možná navrhnul třeba Seamastery 300 M, já jsem se ale po pečlivém výběru dostal k následující čtveřici: Už od začátku byly favority Tudor Pelagos, na ruce jsem ale po vyzkoušení nikdy nemohl překousnout šedý titan. Raymond Weil Freelancer byly naživo až moc velké leštěnky a působily na mě takovým chatrným dojmem. Alpina Alpiner 4 mi byly bohužel už moc velké, jinak bych je bral. A tak jsem se jednoho dne vydal do Chronoshopu obhlédnout Seiko SPB053J1. Hned jak jsem uviděl temně modrý ciferník, tak nebylo co řešit a za pár minut už cestovaly se mnou domu. Večer vypadají spíš jako černé. Překvapila mě síla luminescence. Přes den modré. Slušet budou každému. Pokud bych je měl zhodnotit: + Pro mě ideální velikost, pěkné zpracování, silná lumi, dobrá cena - Uvnitř na 6 a 12 hodině jsou vidět 2 smítka - vlásky, jedno jsem vyfotil níže Pokud zatáhnu za gumový řemen nebo třeba točím s lunetou, tak stěžejky křupou Až teď koukám, že sem dávám fotky s upatlanou lunetou, tak mi to odpusťte. Jsou to jen rychlocvaky mobilem. Kdybyste měli tipy na nějaký jiný vhodný řemen nebo kovový náramek, který by pasoval, anebo mi poradili, jestli mám vyměnit stěžejky, abych se zbavil toho křupání, tak budu rád ;-)
  12. Jj, davala tam co proto nejakym Asiatkam :-)
  13. Ja byl taky vcera v tom Omega boutique a tak neprijemnou prodavacku jsem dlouho nevidel... Nastesti tam byla jeste jedna normalni...
×
×
  • Vytvořit...