Přejít na obsah

Wizard

Členové_50
  • Příspěvky

    72
  • Registrace

  • Přítomen

Wizard's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Vidím v poraďte s koupí, vážně je chceš koupit ?
  2. Pořád jsem si myslel, že Rolexy Pepsi jsou dokonalé. Cola verze mě přesvědčila o opaku. Mohu se zeptat, jedná se o zcela bezproblémově dostupný model nebo se jsi dokopil pouze novou lunetu ? Dále, mohu se zeptat na cenu ? Nemyslím Tvou nákupní, to by bylo indiskrétní, ale jaká je běžná ?
  3. Ač jsem na chronomagu jen krátkou dobu nevšiml jsem si, že by byla značka zavrhována. Myslím si, že určitě patří k těm hodně kvalitním.
  4. Nemám takové možnosti jako ostatní a tak jsem si přispěl pouze jedním hlasem.
  5. To snad není možné, vždyť jsme včera vedli s náskokem, který čítal přes 200 hlasů.
  6. Opět jeden, který možná dopomůže k vítězství :-).
  7. ;Musíme to zvládnout, poprosil jsem kamarády a zapojili se. Klip se jim líbil a počet hlasů u pirátů z Karibiku vůbec nechápou. Držím Ti midlochu palce, dopadne to uvidíš. Editace čárka
  8. Přidal jsem další, začínám to brát osobně. Právě vedeme o 108 hlasů.
  9. Wizard

    Ploprůfi jsou venku

    <br /><br /><br /> Hodně a zároveň málo za hodinky, které jsou v běžném životě nenositelné. Málo za profesionální nástroj. Jeden odkaz v méně běžném jazyce. http://www.dubbe.nu/?p=2642
  10. Také jsem přispěl, momentální skóre 444:385
  11. Aha, to stačí , možná jestli je volná Paris Hilton, měl bych šanci
  12. Měl jsem dobrý odhad, Murray prohrál a dalo se to čekat, Gonzalesův forhand s rychlostí více než 180km/h je nejlepší na okruhu. Soderling mě potěšil, ale s Chilanem to bude mít težké. Má však skvělou formu, takže je to otevřené, přesto sázím na Gonzalese. Dnes bych rád viděl vypadlého Federera a vítězného Del Potra. Argentinec by mě potěšil s pohárem nad hlavou. V dámách bych sázel na Safinovou. Editace abych neměl tisíc příspěvků za čtrnáct dní, poptám se na Wimbledon, jak to vidíte v Londýně ? Doufám, že opět vypadne Nadal a Federer, mám rád překvapení. Na trávě bude hodně nebezpečný Andy Murray, takže Skot ?
  13. Kdybych měl šanci, tak tyhle. Budou to asi ty samé co ukazoval Ondraj. Na watchuseek píší, že se jedná o nějakou limitovanou edici. Obligátní otázka, co myslíte, bude cena vysoká ?
×
×
  • Vytvořit...