Přejít na obsah

reknimikdojsem

Členové
  • Příspěvky

    30
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    blabla

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

reknimikdojsem's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Nějaký fanoušek "naszego języka"? Turysta sie pyto bacy: Mocie w tej waszej dziedzinie jakómsi atrakcje dlo turystów? Mielimy, ale łostatnio sie wadała.
  2. Smiř se s tím, že každý je jednou nováček a potřebuje nasbírat 50 nesmyslů Příspěvky byly dva (snad zůstane ta matematika povinná)
  3. Děkuji za úžasnou zpětnou vazbu. Definuj prosím spam, děkuji
  4. Nedaří se mi zpětně najít video z budování TOP trailu na NZ. Divoká příroda, moc peněz a tak. Nevíte někdo?
  5. Já jsem "objevil" Lucaffé a espresso fakt TOP
  6. Jinak se mi moc líbila velikost a výška
  7. Po 50 letech manželství jsem si jednou pozorně prohlédl svou manželku a řekl: ′′ Před 50 lety jsme měli malý byt, staré auto, spali jsme na gauči a koukali na starou černobílou televizi, ale každou noc jsem si lehl do jedné postele s krásnou 19ti letou dívkou. Teď mám obrovský drahý dům, spoustu drahých aut, obrovskou postel v luxusní ložnici, širokoúhlou televizi, ale spím ve stejné posteli s 69ti letou ženou. Začínám pomalu pochybovat o svém manželství. Moje žena je velmi chytrá žena. Neurazila se, ani nenadávala. Právě naopak. Navrhla mi, abych si našel 19 letou holku a ona se pak už osobně postará o to, abych znovu žil v malém bytě, spal na proleželém gauči a sledoval černobílou televizi. No, nejsou ty ženy úžasné? Opravdu vědí, jak vyřešit všechny problémy svých manželů!
  8. Já jsem se hlavně nebyl schopen srovnat s ergonomií (sedadla, pedály a tak)
×
×
  • Vytvořit...