Přejít na obsah

maximusdecimus

Členové
  • Příspěvky

    9
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli maximusdecimus

  • Datum narození 20.11.1969

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Bydlí
    Slaný
  • Fanoušek značky
    armádní veterán

maximusdecimus's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. maximusdecimus

    Přesnost 7S26

    koukám že jsem se měl nejdřív tady poradit.....ale hledal jsem ...nicméně ceny servisu jsem tady nenašel...a to tu jsem už skoro 10 let
  2. maximusdecimus

    Přesnost 7S26

    regulace a seřízení strojku, promazání, seřízení ruček a chodu, tlakovka....v LN jsem byl domluven na 2k...ale pokazilo to stěhování do Berouna a v Koscomu mě po telefonu řekli...že všechny hodinky Seika automaty dělají za 4. I tak jsem taky čekal méně.
  3. maximusdecimus

    Přesnost 7S26

    zdarec...také přispěju ....Seiko Monster 7S26 po náročných 10 letech .... rekonstrukce domu, dovolené moře, hory, řezání, štípání, sekání...navštívily hodináře ( Beroun ). Provedl klasické vyčištění, seřízení dotažení, strojku za 3k. Před servisem už dělaly neuvěřitelných 80 až 120s /den. Po servisu už třetí den jedou v režimu - 10s/den. Zatím tedy paráda.
  4. Minulý týden klekly mé Aqualandy C023 a po výměně baterií ( 3ks ) se nechtěly rozeběhnout ( na tlakové zkoušce byly někdy před sezonou v červnu a vše ok). Na dotaz v autorizovaném servisu na opravu mi bylo sděleno, že tento model již minimálně 10 let neservisují a tedy ani nepřijímají na opravy. Nicméně mě pán po telefonu doporučil provést hard reset hodinek ( u těchto modelů se to údajně hodně využívalo ). Vyšroubovat a vytáhnout korunku do pozice 2 ( finální ) a po dobu asi 2 vteřin zmačknout všechna tlačítka ( modely Aqualand mají 3 ) a čekat až se hodinky resetují a nastaví do továrního nastavení ( smaže se pamět na ponory i max. hloubka, kupodivu alarm zůstane nastaven ). Mě se to povedlo na podruhé. 17 let staré hodinky jsou zachráněny. Před tím jsem na radu servisního technika odšrouboval dýnko a zkontroloval uložení baterií a očištění kontaktů. Tak doufám, že návod který jsem získal ze servisní dílny Citizen pomůže někomu tak jako mě Jsem s pozdravem maximusdecimus
  5. Nejnovější díl CSI Miami S8E1 má Horátio krásné Panerai PAM 111........
  6. Tak tady ten model přesně znám ...Rolex Oyster Perpetual Submariner Tunisia...... cena od 20 euro do 200. Chlapík si je koupil v Tunisu na tržnici, usmlouval na 45 euro a na večeři seděl proti mě a strašně se divil proč mají hodinky po celodenním nošení zamlžené sklíčko...málem jsem se pochcal smíchy. :-)
  7. http://www.oskar-emil.co.uk/index.htm normal firma , akorát že tady ty tam nemaj
  8. Velice ochotný prodejce, sám zavolá a napíše mail.....minulý týden mě prodal Seiko monster...:-)
×
×
  • Vytvořit...