Přejít na obsah

SILAIS

Členové
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    nejsem fanoušek žádné značky

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

SILAIS's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Pěkné,ale sudety to nejsou i podle mapky..našel jsem je několik km od Vyšova(Wischau),ale to není podstatné. No teď už se jen dočkat pondělí a snad se dozvím něco víc o mém nálezu. Doufám,že se podaří dostat ke strojku.
  2. Žádné sudety,nález je z Moravy. Mrkne mi na ně jistý pan Půček,též z Moravy má tak 65let +. Co jsem se tak díval tak jsou hodně podobné ve stylu Le Roy Paris. Jak říkám jde mi o určení,potom se uvidí co snima dále.
  3. Pravě v pondělí jedu ke staremu hodináři,který to děla celí život. Rozdělat to musím i za cenu že budu zklamán. Prioritou je určení,samozřejmě co nejšetrněji. Bohužel žádné dukáty v okolí neležely .
  4. Zdravím,omlouvám se,ale nejsem znalec přes cibule (špindlovky). Proto touto cestou hledám informace k těmto kapesním hodinkám. Jediné co vím je,že se jedná o špindlovky,kolem roku 1750-1800 +-,jsou zlacené,možná i nějaké části jsou ze zlata,kruh u sklíčka s vsazenými kameny je stříbro,kameny jsou nejspíše z markazitu(nevím to jistě). Do strojku jsem se zatím nedostal a ani nedostanu,pantík nedrží s ciferníkem. V pondělí jdu k dalšímu hodináři. Děkuji za postřehy
×
×
  • Vytvořit...