Přejít na obsah

mabin

Členové
  • Příspěvky

    11
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele mabin

  1. Diky za postreh. Tenhle model mne uhranul. Ale ta cena je hodne vysoko. Cetl jsem na zahranicnich forech, ze korunka se sroubuje dost blbe. To je u tak drahych hodinek spatne, ne? A luneta je z ceho? Jako material mam na mysli.
  2. Nerusi tam ten parskovy efekt, nebo jak to rict? Puvodni model ho nemel. Chapu, ze je to efektni, ale i tak. Strojek je kvaltni? U modelu SLA 025 je hi bea strojek. Asi bude drazsi na servis, ale tohle asi moc firem dneska neumi, nebo se pletu? Pokud jsem dobre studoval, tak predchudce (6159-7000) byl prvni profesionalni potapecsky model od spolecnosti Seiko.
  3. Dekuji za odpoved. Ja tady nechci rozpoutavat hadku, jen me zajimalo, jestli se se svoji zkusenosti pripoji nekdo, kdo nejaky z techto modelu ma. I ta ti Frantiku dekuju za odpoved.
  4. Libi se mi tyhle potapecsky hodinky od Seika. Cena je vysoka u vsech modelu, vim, asi tu bude dost majitelu vsech modelu. Stoji za ty penize? Diky vsem, kteri o tom neco vedi.
  5. Originalni budou, toho bych se nebal. Cenu bych videl spis tak na pulce, teda 8-10. Ale treba se mylim.
  6. mabin

    NIGHTSHOTS

    Hezky to sviti, az prekvapive. Kdyz se clovek podiva na luminescenci nekterych mnohem drazsich vyrobcu, tak docela ziram.
  7. Tak pokud to dobre chapu, tak ty od Seika zcela urcite.
  8. Zajimavy zobrazeni casu, nemelo by to u 24h formatu byt naopak? Tedy 24 nahore, 12 dole? I puvodni Breitling Cosmonaut to tak mely, nebo se pletu? Ale kdo s tim prisel prvni, nevim...
  9. Ahoj, jak velky mas zapesti? Sednou celkem dobre.
×
×
  • Vytvořit...