Přejít na obsah

Tomas Vagner

Členové
  • Příspěvky

    19
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Tomas Vagner

  1. Jupi, spajderko! Co to je, Para Military? Jinak je hezky videt, ze zajem o kvalitni hodinky koreluje se zajmem o kvalitni noze - viz. Sebenza, Ontario RAT-1, Kabar Dozier...
  2. Nemelo by to byt nic od Bradley Cutlery, protoze vsechny Aliasy maji u cepu jeste mensi nyt. Podle tvaru cepele to neni ani Sebenza, kterou bych u knizete cekal, ale sedy framelock jasne odkazuje na Chris Reeve. Umnumzaan je ale uplne jiny. Tipnul bych to na nejaky custom...
  3. Taky jsem mel naposledy ten dojem, ale netykalo se to jenom hodinek. Subjektivne mi naopak prislo docela levno v Hong-kongu a Singapuru.
  4. Diastary s tmavym cifem jsem videl za 20k - http://www.hodinky-damske-panske.cz/r12637163/a-14726/ - a myslim, ze je to ta XL size...
  5. A co Magrette Moana Pacific Diver? Jsou sice na kuzi (+ guma k vode), ale zalevno, a nejakej mesh by jim pekelne slusel!
  6. Uuu, to bych ani nerekl, do AR-15, potazmo M-16, se sype 5.56 NATO nebo .223 rem, ne? To je maly projektilem, ale laborovany je to tak akorat na kopanec.) Nebo myslis ty street legal remaky?
  7. No a dalsi veci krome dlouhodobosti zateze bude mozna jeji intenzita - viz. drobny rozdil mezi .22LR a .357 mag;) Na druhou stranu mam duvod koupit si nejaky pekny kvarcy
  8. Tak to sorry, jestli otviram stary topic - hledal jsem, ale nenasel... Zajimala me strelba obouruc z kratke zbrane (ruka s hodinkama podpurna) s vetsi razi. Kdyz to odnesly Omegy, bude lepsi asi sundavat.
  9. Chci se zeptat zdejsich strelcu: vadi automatum zpetny raz pri strelbe ze zbrane, resp. muze jim to nejak ublizit?
  10. Muze jeste clovek chtit neco na baterku, kdyz vidi tohle video? .)
  11. Tak ze prej jedine tyto: http://www.dwatch.dk/default.aspx?pageid=481 - je tam kontakt na distributora, objednat to primo pres nejaky shop, to se mi nepodarilo nikde najit.
  12. Pche, ja muzu priznat jedine, co opravdu nosim - Steinhart Aviation, aktualne s 24 mm rejnokem. V supliku radiem rizene Casia, vybite Diesely a jdouci Swatchky;)
  13. Videl jsem kdesi takove Ulysse Nardin, ale v katalogu je nemuzu najit...
  14. Diky za odpovedi! Tritony se mi vizualne nelibi, chtel bych spis takove ty bondovske potapky ála Omega Seamaster, proto me zaujaly Ocean 1. Ze je to napodobenina Rolexek, to jsem samozrejme netusil, a muj zajem tim taky pada, fake opravdu ne. (Mimochodem, nema kvuli tomu Steinhart spatnou image?) Seika jsou fajn, Monstra jsem mel jednou na ruce a je to dobry prostredek na posilovani;) Nechci uz otravovat, ale nenapadaji vas nekoho vizualne atraktivni automaty se slusnou vodotesnosti? Libi se mi treba i Fortis B-42 Official Cosmonauts na kovovym tahu, ale tam uz jsem s cenou za svym psychologickym limitem:)
  15. Zdravim! Do ted jsem nosil Diesely a podobne designove ptakoviny, a chtel bych posunout k automatum. Zaroven bych chtel ale zachovat urcitou miru atraktivity, aby ten prechod od designovych hodinek nebyl tak drasticky. Nasel jsem Steinhart Aviation s velice prijemnou cenou, jsou opravdu neprehlednutelne a podle zdejsiho fora i kvalitni. Jsou ale vodotesne do 30m, coz asi na koupani neni, proto bych je rad doplnil nejakyma potapkama. Opet jsem si vyhlidl Steinhart - Ocean 1, opet automaty s extremne privetivou cenou. (Neni blby si ze startu koupit dvoje hodinky jedne znacky? :-)) Zajimal by me nazor zkusenejsich, proto se ptam, jestli je to dobra volba. Pokud mate tip, ktery by zvladl oboji v jednom, je to taky mozna volba, nebranim se ale samozrejme ani kombinaci atraktivni automaty + automaty na sport a do vody. Celkove bych chtel utratit 20-30k, coz samozrejme neni za hodinky moc, zvlast pokud by mely byt dvoje. Nechci jenom Tissotky, prijde mi, ze si je kupuje kazdy. Swiss Made je plus. Diky za vase tipy!
  16. Koupil si tam uz nekdo neco? Jake mate s timto shopem zkusenosti? Diky.
×
×
  • Vytvořit...