Přejít na obsah

Alina

Členové_50
  • Příspěvky

    680
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Alina

  1. Mně se nelíbí její strategie, podání 200 za hodinu, ideálně eso, umlátit sebevědomí soupeřky. No a to, že vypadá jako tatínek s pětkama je to poslední. Těšim se na Rogera, to bude iné kafe.
  2. Serena je zpátky a láme holkám zápěstí. Vám se takový tenis líbí? Měla hrát baseball s takovou ránou, její hra pro mne není vůbec zábava.
  3. Dlouho jsem tu nebyla a už se to tu zas hemží . U nás stále stejná dvojka nahatejch, kocourek bojuje s očima, průjmy a arogantní spolubydlící. Té musím stříhat drápky hodně nakrátko. Nemáte některý dobrý tip na léčbu kočičích průjmů? Antibiotika nezabírají, černé uhlí, Farmatan vždy jen na chvilku.
  4. No já zas velký rozdíl mezi zvířetem a člověkem dělám, ale představa, že tohle vůbec vymyslím? Nejvíc mne bere to, jak si kočičku po tom náletu na krávy ještě láskyplně pohladí....
  5. To oko je stabilní, tak jsme celí šťastní. Mezi těmi kočkami je rozdíl dvou kil, původní kocour je takový nedochůdče mrňavý, nová dáma je pravá šelma. Musel anastoupit tvrdou dietu, původní majitelé z ní udělali špendlíkovou hlavičku napíchnutou do hromady špeku...
  6. TAk ještě přidám . Máme nový úlovek, v lednu roční kočičku Ephee. Je trapná aristokratka, snad ji tu u nás v Křupanově přejde.
  7. On se mi tím mstil, vím to. Počkal si většinou na vhodnou chvilku, abych ho u toho viděla. Jinak je vzornej, dokonce si zamňouká, když má zavřené dveře na záchod. ladic pijan - haj..wmv
  8. Ale neboj . Prý to musíme zkusit, sphynx nesnese samotu, tak nám jedna paní chovatelka zkusmo daruje dalšího joudu. Pracoviště se nekoná, tak se o rytmy neobávám
  9. Taky přihodím...my pořídili zdánlivě klidné zvíře, podle charakteristik "suchý zip" a skončila sem s prokousnutou rukou a kocourem věčně u zdi nebo čůrajícím po bytě. Po konzultaci s chovatelkou zkoušíme přidat dalšího frajera, dneska se na nás jede podívat. Když se ten náš rapl nezklidní a bude se mu horšit chování, bude muset z domu. Možná chci říct, že jedna kočka někdy nestačí. A taky to, že plemeno není zárukou.
  10. Zdravím kočkomilné, jsem tu po dlouhé době a hlásím silný kousanec na pravém ukazováku. Otok, tetanovka, antibiotika .....jen jsem čistila ouška. Mladému pánovi byl rok v březnu, nevím, jestli je tohle důsledek puberty. Řekla bych, že potřebuje psychiatra. A já asi taky, jinak ho opravdu přerazím... Gilie, držím palce
  11. A doktor z toho dělá závěry?
  12. Počítám s tím. JDenver má na věc názor podobný mému. Nejdřív pohledávky a pak vymýšlet.
  13. no a sousedi přišli na hubovanou?Pokud ne,můžeš napsat malou omluvu na domovní dveře:),aby nevznikly nějaký zbytečný drby.
  14. Má plnou misku celý den, maso ráno a večer. Je nenažranej, ale chápu ho. Taky bych si počkala na libový. prukajda: to ti řeknu, už by byl v bedýnce za oknem na hanbě , pochcávačka....
  15. Krmím ho masem dvakrát denně, jinak otravuje od pěti ráno. Leze mi do obličeje, mňouká jako blbej . Sypu na to taurin a hovězí tuk v prášku, aby to mělo trochu víc kalorií. K tomu miska granulí každý den! A pořád vidím tu páteř, která mu vylézá z hrbu. CHtěla bych, aby byl ten svalnatej sedmikilovej kus, ale vypadá to spíš na rachitickou stvůru .
  16. Nojo, motor vpředu, tak to zavírám kufr já . Kocour se dnes jen poblil, inu, prečo nie. Krmíte někdo syrovým masem? Ten náš blbec neskutečně žere, tak přemýšlím, jak ho pořádně nacpat.
  17. Hele, už máš trochu moc otevřenej kufr:)
  18. Hned je mi líp . Dneska se mi tu vyvenčil dvouletý kluk, až do bačkor... brodím se tu ve výměšcích všech svých drahých.
  19. Rozumím,u nás to leze na mozek mně,protože bráním vlastním tělem nebohé zvídavé dítě. Vlastně nemám kus vlastního místa,protože jsem obětovala obývák vznešenému koníčku. A to jsem aktivní muzikant.Teď jsem ráda,že je doma chvíli ticho.Divný paradox.
  20. A ty to víš,náčelníku:). Dneska znovu,ale mojí vinou,neměl otevřené dveře na záchod. Udělal to na utěrku,která spadla na zem.Opět,úplně programově. Moje chyba,tak za trest moje po... věc.
  21. Ty jsi ten jeden z mála,který tím neotravuje okolí. U nás jsou závěsy repro a tlačítka zesilovače hodně v kurzu.Bohužel to pán domácí řeší ranami přes prstíčky,čímž ztrácí body,a zároveň posiluje vůli potomka,zakázanou metu dobýt.
  22. Bezesporu,Jeremy:). Kocour dostane poslední šanci,rodinná porada...a kdyby měl jít z domu,oko mu sbalím do kufříku zdravé a čiré jako křišťál.
  23. další zvíře bude možná tak nahý morče...
  24. půjde z domu,udělal to dneska znovu,klukovi do stanu.Posrávací žárlivý zvíře a malý dítě,to nejde dohromady.Potřebuje být jednička.
  25. Včera se počůral před záchodem a já zrovna šla kolem...a on se strachy posral:). Tak jsem potřebovala notnou dávku sebeovládání,abych ho nevyhodila z okna.
×
×
  • Vytvořit...