Přejít na obsah

shadepirat

Členové_50
  • Příspěvky

    51
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele shadepirat

  1. Ahoj, možná toho budu později litovat, nicméně dostalo se mi do ruky něco, kvůli čemu nemůžu spát a potřebuji střelivo dřív než to bude prodané. A proto tedy nabízím tyhle parádní hodinky se super přesným strojkem (+- 5s./rok) za absurdně nízkou cenu. Hodinky mám pouze měsíc a přede mnou je měl kolega z fóra. Prodávám jako full set včetně náhradních dílků tahu. Tah je zcela netknutý. Na hodinkách je nějaké mikro v počtu možná 3 když budu přísný, ale bez lupy to jde těžko vidět. Vážený kupující může posoudit z přiložených fotografií. Nicméně řekl bych, že vzhledem k ceně je to v podstatě irelevantní. Hodinky jsou opravdu krásné, antireflexní vrstva v podstatě vytváří dojem, že hodinky žádné sklíčko nemají. Na přirozeném světle se krásně odráží světlo od lunety. Podobně jako u obdobných modelů GS. A teď tedy k ceně. Vzhledem k tomu, že předmět mého zájmu je taky bazarová věc a může se prodat kdykoliv, nastavuji rovnou konečnou a nejnižší na 25000 Kč. Osobní předání v Praze, pivko, káva v ceně. Prosím respektujte, že žádnou další slevu nebudu dávat ani po zprávách, ani na místě. Vyhrazuji si zároveň právo inzerát stáhnout pokud se předmět mého zájmu prodá. Technické parametry: Solar Quartz A060 Case Size 37.2 Case Thickness 10.2 Lug Width 19 Water Resistance 100 Glass Sapphire, Super Clear Coating Features Antimagnetic, Power Reserve Indicator, Date, Perpetual Calendar
  2. Co víc člověk potřebuje…CWC.
  3. Airmany jsem vždycky chtěl, tak je mám a rovnou sem je vyvětral ve vzduchu.
  4. Jen se připojím k pozitivním komentářům. Vše proběhlo jak mělo. Hodinky vypadaly přesně jak bylo inzerováno. Díky!
  5. Jsou to pořád moje nejoblíbenější hodinky. Díky!
  6. SKX mají tu výhodu, že bych je i nosil rád.
  7. Sešlo se tady hodně zajímavých návrhů, ale ani jeden model. Tak co třeba Prim Sport 2?
  8. To s tím ostrovem, jsem napsal spíš jako příklad. Mě by taky bylo jedno v kolik zrovna obědvám. Co myslíte třeba Seiko Tuna Solar? Vydrží to ten modul a baterie?
  9. Nějak bych pocitově řekl, že budou náchylnější na mazání, ale nevím.
  10. Právě taky jsem si říkal, že starý primky vydrží hodně. Možná, že jsou dostatečně jednoduché. Sluneční se opravdu blbě nosí.
  11. Ahoj, rád bych se zeptal na jednu věc, o které už dlouho přemýšlím. Představte si, že skončíte na pustém ostrově (nebo se zhroutí civilizace nebo něco podobného) a žádné hodinářství už nikdy nebudete moct navštívit. Seřizování času podle slunce. U jakých hodinek je největší pravděpodobnost, že budou fungovat i za 30 let? Soláry? Mechaniky s ručním nátahem? Já prostě nevím. Klidně dávejte i konkrétní modely, budu rád. Díky!
  12. Moje nejlacinější a zároveň nejpohodlnější hodinky s nejlepší lumi.
  13. Musím jen potvrdit všechnu chválu, co je napsána výše. Pavel je sympaťák a hodinky vypadaly lépe než na fotkách. Díky za super pokec a oběd!
×
×
  • Vytvořit...