Přejít na obsah

petr.karafiat

Členové
  • Příspěvky

    4
  • Registrace

  • Přítomen

petr.karafiat's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Dohoda o obchodu a spolupráci mezi EU a Spojeným královstvím stanovuje preferenční systém, který umožní dosáhnout na nulovou sazbu cla. Aby mohla být nulová sazba uplatněna, bude nutné mít k dispozici příslušné dokumenty prokazující původ zboží v EU nebo ve Spojeném království. V případě, že příslušné dokumenty nebudou k dispozici v rámci celního řízení, bude uplatňována standardní sazba cla podle Společného celního sazebníku EU.
  2. Na webu slibují, že zákazník z EU neplatí nic a nic jsem neplatil. Došlo to asi za týden. Něco jsem si o tom četl a pokud ten výrobek není ve většině vyroben v UK, což zde není, tak by se mělo asi platit DPH a CLO. Možná to zaplatili oni, nevím.
  3. Ano, na mé menší zápěstí jsou akorát. Na to že je to Čína, vypadají luxusně. Oni umí, když chtějí. A cena super, vyšlo to asi 5400Kč. A řada Hull je nyní v akci a ještě Vám dají 20% slevu SPINN20. Ale ty už jsou větší, což jsem nechtěl.
  4. Tak už jsou doma Croft Anchor Black, objednány z UK webu. Nejsem vůbec znalcem hodinek, ale vypadají krásně. Mám radost. Ještě se uvidí, zda se s automaty budu kamarádit, nyní mám baterkové Wengery, tedy starost 0. V nejhorším zakoupím "giglač" a přes víkend mi je udrží v chodu.
×
×
  • Vytvořit...