Přejít na obsah

Sibor

Členové
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Seiko

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Sibor's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Zdravím všechny milovníky hodinek. Mohl by prosím někdo určit tyto hodinky po dědovi. Rok vyroby značka a nejake info o hodinkách. Případě najde se tu někdo kdo by je dokázal přivést k životu? Netuším co potřebují. Desítky let leželi v šuplíku. Díky za určení
  2. Sibor

    SEIKO 5

    Děkuji děkuji děkuji. Taky mě to připadá jako logické vysvětlení. Samotného by mě to nenapadlo. V každém komentáři se dozvím něco nového. V kanclu nesedim ale celý den točím volantem. Ale snad máš pravdu. Zatím jdou zase bez jediné chybičky. 7vterin denně do mínusu.
  3. Sibor

    SEIKO 5

    Pánové všem děkuji za radu. Za ty 4 měsíce co je mám šli bez problémů. Až teď před pár dny tohle. A od té doby jdou zase hezky. Ale počkam a budu sledovat. Jsou ještě v záruce. Mam je z helveti. To odmagnetování probíhá jak prosím?
  4. Moje jediný hodinky co mám
  5. Sibor

    SEIKO 5

    Dobrý den jsem tu nový a teprve se učím.... Seiko5 jsou moje první pořádné hodinky a první automaty. Mám je zhruba 4 měsíce. Celou dobu jdou krásné bez jakékoli vady. Denně 7 vteřin do mínusu. Ale před pár dny jsem je jako každý večer položil na noční stolek. Bylo po půlnoci a druhý den jsem se nasadil a zjistil sem že se zastavili v čase kdy sem je odložil. Vteřinová raficka šla ale hodiny ukazovali po pulnoci. I datumovka byla zaseknuta mezi dvěma číslicema. Tak sem se znova srovnal se správným časem a od té doby (už pár dní) jdou zase bez problémů. Jen mi trvalo dva dny než sem přišel na to jak srovnat datum. Prehazovalo se v poledne. Teď už vím že stačilo přetočit 12h do předu. Nevi někdo čím by to mohlo být? Proč se hodily zastavili? Když sem je celý den nosil a určitě nemohly být vybité. Díky za rady.
×
×
  • Vytvořit...